Καλυβάτσης: “Ετοιμάζω δική μου σατιρική εκπομπή”

Καλυβάτσης: “Ετοιμάζω δική μου σατιρική εκπομπή”
Κατερίνα Τσάβαλου και Σωτήρης Καλυβάτσης

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης και η Κατερίνα Τσάβαλου βρέθηκαν στην εκπομπή της ΕΡΤ "Σημείο συνάντησης", μιλώντας με με χιούμορ και περιπαικτική διάθεση για τη ζωή και την καριέρα τους. Οι κακές συνεργασίες στον χώρο, τα άμεσα πλάνα και η σχέση με τα media.

Πολύ ωραίο δίδυμο, με αρκετό χιούμορ και διάθεση για αποκαλύψεις, Σωτήρης Καλυβάτσης και Κατερίνα Τσάβαλου είχαν “Σημείο Συνάντησης” στην εκπομπή της ΕΡΤ1.

Οι δύο ηθοποιοί, αντάλλαξαν ερωτήσεις και απόψεις, μίλησαν για τα επαγγελματικά τους πλάνα,τους λόγους που έγιναν ηθοποιοί, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω του επαγγέλματός τους σήμερα.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μάλιστα αποκάλυψε ότι έχει στα… σκαριά μία δική του σατιρική εκπομπή λέγοντας ότι “είμαι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσω έναν πιλότο”.

Εν συνεχεία, οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για τα προγράμματα που παρακολουθούν στην ελληνική τηλεόραση, με την Τσάβαλου να σχολιάζει το “Λόγω Τιμής” που ήταν η πρώτη της τηλεοπτική δουλειά και τον Σωτήρη Καλυβάτση να επιλέγει το Shoping Star και το My Style Rocks, προσθέτοντας πως “μην ξεχνάς ότι είμαι από Θεσσαλονίκη και εκεί τα κορίτσια ντύνονται πριν ξυπνήσουν”.

 

Εν συνεχεία, αναφορικά με τη σχέση τους με τα ΜΜΕ, ο Σωτήρης Καλυβάτσης αναφέρθηκε σε αυτά που έχει βαρεθεί να τον ρωτούν, λέγοντας πως “έχω βαρεθεί να με ρωτούν γιατί ζούσα στη θάλασσα. Νομίζω ο δημοσιογράφοι πρέπει να εξελιχθούν κάποια στιγμή”.

Μάλιστα, η κουβέντα πήγε και στις κακές συνεργασίες, με τον γνωστό παρουσιαστή και ηθοποιό να αποκαλύπτει πως σε παλαιότερη συνεργασία, ένας συνάδελφος τού είχε ζητήσει να μην λένε ούτε καλησπέρα. Έχει τύχει να βλέπω συνάδελφο και να γυρίζουμε τα κεφάλια μας από την άλλη. Μας είχε ζητήσει να μην του λέμε ούτε καλησπέρα”.

 

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν και για την προσωπική τους ζωή, με τον Σωτήρη Καλυβάτση να μιλά για τη συμβίωση και το κοινό επάγγελμα με την Ηρώ Λούπη και την Κατερίνα Τσάβαλου να εξομολογείται τον… παντοτινό έρωτα για τον σύζυγό της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα