Καπουτζίδης: “Αν θελήσω να αποκτήσω παιδί, θα τα καταφέρω. Θα φύγω απ’ τη χώρα αν χρειαστεί”

Καπουτζίδης: “Αν θελήσω να αποκτήσω παιδί, θα τα καταφέρω. Θα φύγω απ’ τη χώρα αν χρειαστεί”
Ο Γιώργος Καπουτζίδης στο Ενώπιος Ενωπίω ΑΝΤ1

Ο αγαπημένος σεναριογράφος, σκηνοθέτης, ηθοποιός μίλησε για τις επιτυχίες του στην τηλεόραση, για τη σεξουαλικότητά του, αλλά και το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδί.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Ενώπιο Ενωπίω” στον ΑΝΤ1 βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (19/10) ο Γιώργος Καπουτζίδης, μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια, για τις επιτυχίες του στην τηλεόραση, για την σεξουαλικότητά του, αλλά και το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδί.

Ο γνωστός σεναριογράφος, σκηνοθέτης, ηθοποιός, αλλά και παρουσιαστής, αναφέρθηκε και στην καραντίνα που την πέρασε στην Αίγινα, αναφέροντας:

“Είχα την τύχη να με βρει η καραντίνα στην Αίγινα, οπότε το βίωσα τελείως διαφορετικά απ’ ότι αν ήμουν στην Αθήνα. Ήμουν στην Αίγινα, ήμουν με τον σύντροφό μου τότε εκεί και με τη γειτόνισσά μου με την οποία γίναμε καταπληκτικοί φίλοι μέσα σε αυτή τη διαδικασία. Λέω τότε γιατί τώρα δεν έχω δεσμό, αλλά ήταν δύο άνθρωποι που υπήρχαν, με βοήθησαν, θέλω να πιστεύω ότι κι εγώ τους βοήθησα και όλο αυτό ήταν πολύ πιο ανθρώπινο και σε μια μικρή κοινωνία όπου έβλεπες ήλιο, θάλασσα, περπατούσα στο βουνό. Δεν ξέρω, στην Αθήνα θα ήταν πολύ δύσκολα”.

Από την Κυριακή 18/10 στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες δείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο News 24/7 το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ “Golden Dawn Girls” (Τα Κορίτσια της Χρυσής Αυγής)

“Με φόβισε η ανακάλυψη της σεξουαλικότητάς μου”

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του, όπως το έχει κάνει στο παρελθόν. Αναφέρθηκε στην εφηβεία του και τα συναισθήματά του, όταν ανακάλυψε ότι έχει διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό.

“Ήμουν ένα παιδί που έπαιζε πολύ στη γειτονιά μέχρι και την πέμπτη, έκτη δημοτικού, κάπου εκεί. Μετά έγινα ένα πολύ κλειστό παιδί που πέρασε τα χρόνια της εφηβείας κλεισμένο μέσα στο σπίτι. Η ανακάλυψη της σεξουαλικότητάς μου, η οποία ήταν διαφορετική από αυτή των υπόλοιπων παιδιών ήταν κάτι το οποίο με φόβισε, δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω, δεν ήξερα τι είμαι, γιατί είμαι. Είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία και ότι λέω και ότι αγώνα κάνω τώρα πια είναι όχι για μένα, γιατί εγώ αυτό το οποίο ήθελα να κάνω στη ζωή μου, το έχω. Έχω τη ζωή που θέλω, έχω την αποδοχή από τους ανθρώπους που θέλω, είμαι εντάξει. Δεν δέχθηκα bullying, προστάτεψα τον εαυτό μου, αλλά είχα και δυνατή προσωπικότητα. Σαν διαδικασία είναι πολύ αγχωτική για ένα παιδί, για έναν έφηβο. Και αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να στρώσω το έδαφος για τα παιδιά που μεγαλώνουν τώρα”, ανέφερε.

“Αν θελήσω να αποκτήσω παιδί, θα τα καταφέρω. Θα φύγω απ’ τη χώρα αν χρειαστεί”

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στο ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδί, αναφέροντας πως αν το θελήσει κάποια στιγμή, θα έκανε τα πάντα για να το καταφέρει.

Όπως είπε: “Δεν γνωρίζω ποιο είναι το όνειρο της καλής προσωπικής ζωής γιατί αυτό μεταλλάσσεται. Όταν είσαι 13-15 χρονών και βλέπεις, εγώ τουλάχιστον, μόνο σκοτάδι βλέπεις, δεν βλέπεις κάποια προοπτική ότι θα πάνε καλά τα πράγματα. Στην πορεία μεγαλώνοντας και όσο εξελίσσονται τα πράγματα και όσο αλλάζουν τα πράγματα αρχίζεις να βλέπεις ότι ναι, θα μπορούσα να κάνω οικογένεια, θα μπορούσα ίσως να κάνω και παιδί. Δεν ξέρω αν είναι το θέλω μου, αν θελήσω θα το κάνω πραγματικότητα. Φυσικά ζω σε μια χώρα που δεν μου δίνει αυτό το δικαίωμα, δεν με απασχολεί όμως αυτό. Εγώ θα το καταφέρω και αν χρειαστεί να φύγω από αυτή τη χώρα που πολύ αγαπάω και να πάω κάπου αλλού, όσο αυτή η χώρα αρνείται να παραχωρήσει αυτό το δικαίωμα στους ομοφυλόφιλους πολίτες της, εγώ θα το κάνω παρ’ όλα αυτά. Αλλά νιώθω ότι είμαι σε μια φάση, όπου στα επόμενα δύο χρόνια θα το δω λίγο πιο ξεκάθαρα το μέλλον μου. Ευτυχισμένος θέλω να είμαι”.

Οι επιτυχίες στην τηλεόραση

Ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για τις μεγάλες του επιτυχίες στην τηλεόραση, ενώ στάθηκε στο “Παρά Πέντε”, απαντώντας σε όσους ρωτούν αν θα επιστρέψει με τη συνέχεια της σειράς. Ανέφερε, επίσης, πως εκείνη την περίοδο ήταν πάρα πολύ κουρασμένος και κοιμόταν μία με δύο ώρες.

“Μετά το “Παρά Πέντε” με φόβισε το αν οι επόμενες δουλειές θα είναι αντάξιες. Αυτό ισχύει. Γι’ αυτό έκανα καιρό να γράψω. Η σειρά αυτή ήταν η παιδική μου ηλικία, η παρέα που δεν είχα έφηβος. Έχουν περάσει 15 χρόνια, δεν μπορώ να γράψω για αυτούς τους χαρακτήρες με αυτή την αφέλεια του Γιώργου που ήταν 33 χρονών. Ή θα είμαι ψεύτικος ή θα πρέπει να κάνω τους ήρωες λιγότερο αφελείς και πιο σκοτεινούς, γιατί έχει γίνει πιο σκοτεινή και η Ελλάδα και η ζωή μας από τότε”, δήλωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Μάλιστα, ο Νίκος Χατζηνικολάου του επιφύλασσε μια έκπληξη, καθώς μίλησαν για τον Γιώργο Καπουτζίδη οι συνεργάτες του από το “Παρά Πέντε”: η Σμαράγδα Καρύδη, η Αγγελική Λάμπρου, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδη και ο Αργύρης Αγγέλου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα