Καραμπέτη: “Βλέπω τη φθορά στον καθρέφτη, πρέπει να αποδεχτούμε τη μοίρα μας”

Καραμπέτη: “Βλέπω τη φθορά στον καθρέφτη, πρέπει να αποδεχτούμε τη μοίρα μας”
Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη papadakispress

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη βιώνει τη φθορά του χρόνου ως κομμάτι της φύσης, το οποίο οφείλει να αποδεχθεί ο άνθρωπος.

Με αφορμή την πρεμιέρα της νέας σειράς της ΕΡΤ “Αγάπη παράνομη”, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4, όπου μίλησε για την καριέρα της, αλλά και για το πώς βιώνει τη φθορά του χρόνου.

Η σειρά εποχής, με πρωταγωνιστές τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Νίκο Ψαρρά, που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 το Σάββατο (15/01) μας μεταφέρει στην Κέρκυρα του 1906. Η σειρά έξι επεισοδίων “ζωντανεύει” στη μικρή οθόνη το ομότιτλο διήγημα του Κωσταντίνου Θεοτόκη.

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη δήλωσε ενθουσιασμένη για τη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί, τονίζοντας πως πρόκειται για ένα έργο που δημιουργήθηκε με μεράκι και επαγγελματισμό.

Όσον αφορά το πέρασμα του χρόνου, η ταλαντούχα ηθοποιός υποστήριξε πως “βλέπει τη φθορά στον καθρέφτη” και αποδέχεται την ανθρώπινη φύση, όπως τόνισε.

“Εγώ βλέπω στον καθρέφτη μου τη φθορά. Αλλά εντάξει δεν έχει σημασία. Προσπαθώ να το φιλοσοφήσω, να αποδεχτώ ότι αυτό είμαστε, αυτή είναι η ανθρώπινη φύση, και όλων των όντων. Ήρθαμε εδώ, γεννηθήκαμε, περάσαμε, χαρήκαμε την παιδική μας ηλικία, τη νιότη μας. Δεν είναι εύκολο να το αποδεχτείς, αλλά δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα άλλο. Πρέπει ο καθένας να αποδεχτεί τη μοίρα του, και απλά όσο είναι ακόμη ζωντανός, να μην πεθαίνει, να μην παραιτείται”, ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοφιλής ηθοποιός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα