Καρολίνα Καλύβα: Η αποκάλυψη για το φιλί με τον Μάριο – “Λέω ‘Σάκη, drone!’ – Είμαι γυναίκα, μιλάει η καρδιά”

Καρολίνα Καλύβα: Η αποκάλυψη για το φιλί με τον Μάριο – “Λέω ‘Σάκη, drone!’ – Είμαι γυναίκα, μιλάει η καρδιά”
Καρολίνα Καλύβα glomex - skai tv

Η Καρολίνα Καλύβα αποκαλύπτει όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες, μιλώντας για το περιβόητο φιλί της με τον Μάριο Πρίαμο στο Survivor All Star.

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε μέσω της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι” το απόγευμα της Δευτέρας η Καρολίνα Καλύβα.

Η ίδια μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor All Star και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον Άγιο Δομίνικο.

Την ίδια ώρα, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης απάντησε για την σχέση της με τον Μπο, ενώ μίλησε και για το ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο.

«Όλες οι σχέσεις δοκιμάζονται. Και οι παίκτες δοκιμάζονται αλλά για άλλον σκοπό στο παιχνίδι. Ήταν ένα έντονα θετικό συναίσθημα που σου κάνει καλό εσωτερικά», δήλωσε αρχικά η Καρολίνα Καλύβα.

Γνώριζαν ότι έχουν καταγραφεί οι κινήσεις τους από το drone; Η ίδια απαντά: «100% το ξέραμε, μα δεν είδες που έφυγα; Του λέω “Σάκη, drone!” Ήταν ακριβώς στα 5 μέτρα. Στο ίδιο σανίδι καθόμασταν απλώς δεν τον πήρε η κάμερα. Εγκαταλελειμμένη καλύβα ήταν αυτή. Δεν υπήρχαν παίκτες από άλλα Survivor, ήταν άδεια».

«Δεν γνωριζόμασταν με τον Μάριο. Γνωριστήκαμε 2 Ιανουαρίου στα γραφεία, μία μέρα πριν φύγουμε. Οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί στο πώς εκφράζονται. Εγώ έβγαλα ένα μεγαλύτερο συναίσθημα, επειδή είμαι γυναίκα και μιλάει η καρδιά. Εκείνος έπρεπε να κρατήσει τα αισθήματα χαμηλά, για να μη δώσει δικαιώματα. Προχωράμε», ανέφερε για τη σχέση της με τον Μάριο.

Στη συνέχεια, η ίδια δήλωσε πως θεωρεί ότι αποχώρησε εξαιτίας του ειδυλλίου της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

«.Για αγωνιστικούς λόγους σίγουρα όχι και ειδικά τώρα που άρχισα να παίρνω τα πάνω μου. Ο κόσμος έξω έχει δει άλλα πράγματα και βασίστηκε σε αυτό. Κόπηκε ένα όνειρο που ήταν 2 χρόνια στο μυαλό και στην καρδιά μου, μου άνοιξε άλλο δρόμο», είπε χαρακτηριστικά.

Καρολίνα Καλύβα: Όσα είπε για τον Μπο, τον Μάριο και το Survivor All Star

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα