Κατερίνα Διδασκάλου: Απήγγειλε συγκινημένη το “Ω γλυκύ μου έαρ”

Κατερίνα Διδασκάλου: Απήγγειλε συγκινημένη το “Ω γλυκύ μου έαρ”
Η Κατερίνα Διδασκάλου papadakispress

Η Κατερίνα Διδασκάλου χάρισε στους ακολούθους της μία μοναδική απαγγελία και συγκεκριμένα, έναν από τους πιο ξεχωριστούς βυζαντινούς ύμνους, το «Μοιρολόι της Παναγίας».

Τους βηματισμούς του θείου δράματος φαίνεται πως ακολουθεί πιστά τη φετινή Μεγάλη Εβδομάδα η Κατερίνα Διδασκάλου, έχοντας σταματήσει για το Πάσχα τα γυρίσματα της καθημερινής σειράς «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η δημοφιλής ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί ένα απόσπασμα ξεχωριστής σημασίας με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, η Κατερίνα Διδασκάλου επέλεξε να δημοσιεύσει ένα σύντομο βίντεο στο οποίο και διαβάζει μέρος του «Αι γενεαί πάσαι» (ω γλυκύ μου έαρ).

«Αι γενεαί πάσαι (ω γλυκύ μου έαρ). Ένας ύμνος που είναι και υπέροχο ποίημα. Καλή Ανάσταση σε όλους» ευχήθηκε, στη λεζάντα της δημοσίευσης, η Κατερίνα Διδασκάλου.

«Καλή Ανάσταση σε όλους μας! Θεωρώ ότι αυτοί οι ύμνοι της Μεγάλης Εβδομάδας, όπως και οι Χαιρετισμοί για την παναγία, είναι κείμενα πολύ μεγάλης ποίησης και χαίρομαι που φέτος τους μοιράζομαι μαζί σας» ανέφερε, στο κλείσιμο του βίντεο, η ηθοποιός.

Παρακάτω η σχετική ανάρτηση:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα