Κατερίνα Γερονικολού: “Είμαι ακαμάτρα, με τον Γιάννη τρώμε ό,τι βρούμε”

Κατερίνα Γερονικολού: “Είμαι ακαμάτρα, με τον Γιάννη τρώμε ό,τι βρούμε”
Κατερίνα Γερονικολού Glomex

Η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού μίλησε για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, για τις δουλειές της, αλλά και τη μαγειρική, που δεν της αρέσει καθόλου.

Η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού μίλησε για τις φετινές της δουλειές σε τηλεόραση, θέατρο και σινεμά, δίνοντας ιδιαίτερη βάση στην ταινία όπου πρωταγωνιστεί με τον σύντροφό της Γιάννη Τσιμιτσέλη, με τίτλο “Για Πάντα”.

“Είναι τεράστια χαρά για μας, που πάει καλά το “Για Πάντα”, γιατί είναι μια δική μας ταινία. Είναι βασισμένη σε μια αληθινή ιστορία, που είναι κοινός τόπος όλων μας. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει ιδανικότερος από τον Γιάννη για αυτόν τον ρόλο. Εννοείται ότι θαυμάζω τον Γιάννη”, δήλωσε η πανέμορφη ηθοποιός.

Η Γερονικολού αναφέρθηκε, επίσης, στη συνεργασία με της με τη Μιμή Ντενίση στο “Σμύρνη μου αγαπημένη”, λέγοντας:

Η Μιμή Ντενίση έχει ανοίξει μια νέα σελίδα στο σινεμά και στο θέατρο. Ανοίγει ιστορικά θέματα και τα βάζει στη μυθοπλασία, ώστε να γίνουν πιο εύπεπτα ή πιο κατανοητά στο κοινό. Εμένα με λέει μικρή Μιμή, γιατί μιλάμε για τα πάντα. Δεν της αρέσει καθόλου όπως βάφομαι στο θέατρο, γιατί είμαι άτονη και προσπαθεί από μακριά να με βάψει.΄

Τέλος, δήλωσε πως δεν της αρέσει καθόλου να μαγειρεύει και πως στο θέατρο που βρίσκονται κάθε μέρα με τον Γιάννη, τρώνε ό,τι βρουν:

Είμαι ακαμάτρα και δεν υπάρχουν ταπεράκια. Ό,τι βρούμε, τρώμε. Ο Λάμπρος Βακιάρος έχει έρθει σπίτι και μας έχει μαγειρέψει και τον έχουμε ερωτευτεί και οι δύο. Του λέμε “Λάμπρο θες να μείνουμε οι τρεις μας;”. Είναι πολύ καλός μάγειρας. Εγώ δεν μαγειρεύω, δεν μου αρέσει. Αρέσει στον Γιάννη, όμως, και μαγειρεύει συνήθως τα Σαββατοκύριακα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα