Κατερίνα Γιατζόγλου: "Καταλαβαίνω τους ανθρώπους αρκεί να μην τους ερωτευτώ"

Κατερίνα Γιατζόγλου: "Καταλαβαίνω τους ανθρώπους αρκεί να μην τους ερωτευτώ"

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για τον έρωτα, τις σχέσεις, την οικογένειά της και το βιβλίο που έγραψαν από κοινού με τον Δημήτρη Αποστόλου με τίτλο "Καμία Σχέση".

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Κατερίνα Γιατζόγλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "The 2Night Show" του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τον έρωτα, τις σχέσεις, την οικογένειά της και το βιβλίο της με τον Δημήτρη Αποστόλου με τίτλο "Καμία Σχέση".

Σχετικά με τις ερωτικές σχέσεις, η Κατερίνα Γιατζόγλου δήλωσε πως, στην ουσία, δεν υπάρχουν μόνο δύο άτομα σε μια σχέση, αλλά παραπάνω:

Στις σχέσεις δεν είναι μόνο δύο. Είσαι εσύ κι ο άλλος. Είστε δύο. Οι γονείς σας, άλλοι 4 και βάλε. Μετά βάλε τος φόβους μας, ανεβαίνει το νούμερο. Οι εγωισμοί μας, ανεβαίνει κι άλλο το νούμερο. Και μετά είναι το παρελθόν μας, οι πρώην. Οπότε γινόμαστε πάνω κάτω 20 άνθρωποι. Η τεστοστερόνη είναι η απόλυτα καταστροφική ορμόνη για όλη αυτή την ιστορία, γιατί όταν είσαι "ντοπαρισμένος" με τεστοστερόνη όταν είσαι ερωτευμένος, δεν λειτουργείς νορμάλ. Γι΄αυτό λέμε πάντα ότι ένας τρίτος βλέπει αλλιώς τα πράγματα. Θα σου πω κάτι που έγραψα σε ένα βιβλίο: "Καταλαβαίνω τους ανθρώπους αρκεί να μην τους ερωτευτώ."

Το βιβλίο που έγραψαν με τον σεναριογράφο Δημήτρη Αποστόλου έχει ως θέμα ένα ζευγάρι:

Πώς από δύο ξένοι, γίνονται ξαφνικά απαραίτητοι και ερωτευμένοι. Και πώς όλο αυτό μετά ξηλώνεται. Το βιβλίο είναι μια μαύρη κωμωδία, αλλά είναι και μια χαρτογράφηση της ελληνικής οικογένειας. Οι πεθερές δεν υπάρχουν, έχουν πολύ γέλιο.

Σχετικά με τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Αποστόλου και το πώς κατάφεραν να γράψουν από κοινού ένα βιβλίο, είπε:

Είναι ένας πρωτοποριακός τρόπος γραφής, είναι πολύ δύσκολο να γράψεις με κάποιον. Είναι πιο εύκολο να κάνεις σχέση με κάποιον, παρά να γράψεις μαζί του ένα βιβλίο. Βρήκαμε έναν τρόπο, ο οποίος τελικά εξελίχθηκε πολύ ωραία. Είναι πολύ διαφορετική η οπτική. Δηλαδή πώς βλέπει ένας άντρας τη συνάντηση με τα πεθερικά και πώς τη βλέπει μια γυναίκα; Τι γράφει ένας άντρας μετά από ένα πολύ ωραίο σεξ και τι γράφει μια γυναίκα;

SHARE: