Κατερίνα Καραβάτου: Η αρετουσάριστη φωτό με μαγιό και το σχόλιο της Μαρίας Ηλιάκη για “λάθος ήλιο”

Κατερίνα Καραβάτου: Η αρετουσάριστη φωτό με μαγιό και το σχόλιο της Μαρίας Ηλιάκη για “λάθος ήλιο”
Instagram / @katerinakaravatou

Η Κατερίνα Καραβάτου ανέβασε μία φωτογραφία της, στην οποία φορά μπικίνι και εντυπωσιάζει με τη φιγούρα της. Όμως η Μαρία Ηλιάκη εντόπισε ένα λάθος.

Μετά το τέλος μιας απαιτητικής τηλεοπτικής σεζόν και την ανακοίνωσή της για τους τίτλους τέλους της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» η Κατερίνα Καραβάτου απολαμβάνει το καλοκαίρι και τις διακοπές της μαζί με την οικογένειά της.

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο από τις βουτιές της: Συγκεκριμένα ανέβασε μία φωτογραφία της μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, στην οποία φορά μπικίνι και εντυπωσιάζει με τη φιγούρα της καθώς το καρέ δεν έχει ίχνος ρετούς ή φίλτρων.

Μία από τους πρώτους που σχολίασαν τη φωτογραφία της ήταν και η παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη, η οποία εντόπισε στο καρέ ένα… λάθος! : «Ναι απλά είναι λάθος ο ήλιος δεν φαίνεστε…» έγραψε η Μαρία Ηλιάκη με χιούμορ.

Δείτε τη φωτό:

Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα στο φινάλε της εκπομπής της τόνισε ότι δεν θα είναι την νέα τηλεοπτική σεζόν στο Star: «Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε για πέμπτη σεζόν να είμαστε Κου Κου αλλά θα σας πω κάτι! Αν μία φορά ήσουν Κου Κου, τότε θα είσαι για πάντα Κου Κου και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Και επίσης θεωρώ ότι μπορούμε μόνοι μας να συνεχίσουμε αυτόνομα στην ίδια πορεία η οποία ήταν νομίζω πολύ συνταρακτική, σπουδαία, σημαντική και με πάρα πολλή αγάπη! Κυρίες και κύριοι θα πρέπει να βγούμε σε ένα διαφημιστικό διάσημα και αμέσως μετά η συνέχεια!»

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα