Κατερίνα Παπουτσάκη: Πρωταγωνίστρια στη νέα σειρά εποχής της ΕΡΤ

Κατερίνα Παπουτσάκη: Πρωταγωνίστρια στη νέα σειρά εποχής της ΕΡΤ
Κατερίνα Παπουτσάκη Glomex

"Τα Καλύτερά μας Χρόνια" είναι η νέα σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστεί η λαμπερή ηθοποιός, μαζί με τον Ηλία Μελέτη από τη νέα σεζόν στη συχνότητα της ΕΡΤ.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής “φλΕΡΤ” με την Νάντια Κοντογιώργη βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία μίλησε για τη νέα σειρά στην ΕΡΤ στην οποία θα πρωταγωνιστεί μαζί με τον Ηλία Μελέτη. 

Η σειρά είναι κωμωδία εποχής, φέρει τον τίτλο “Τα Καλύτερά μας Χρόνια” και πρόκειται να ξεκινήσει από τη νέα σεζόν.

“Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτή τη σειρά. Μέσα σε αυτή την κατάσταση της ανεργίας που μαστίζει τον κόσμο και ειδικά τον καλλιτεχνικό χώρο, νιώθω χαρούμενη που αυτή την περίοδο έχω δουλειά. Το σενάριο είναι του Νίκου Απειρανθίτη και της Μαρίνας Μπέη και είναι μια πάρα πολύ καλογραμμένη δουλειά. Είμαι πολύ περήφανη. Βασίζεται σε μια ισπανική σειρά και έχει προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα. Θα είναι μία κωμωδία εποχής. Θα βλέπουμε την ιστορία της Ελλάδας από τα μάτια ενός παιδιού. Εγώ θα κάνω μία μοδίστρα, η οποία είναι μία τρυφερή μαμά. Έχει στοιχεία της συντηρητικής γυναίκας του τότε, αλλά ταυτόχρονα υπάρχει μια προοδευτική ματιά. Θα είμαι μαζί με τον Ηλία Μελέτη, είναι φανταστικός”, δήλωσε η γνωστή ηθοποιός. 

Παράλληλα, μίλησε για τις παιδικές της αναμνήσεις από την ΕΡΤ, για τη μητέρα της που ήταν από τις πρώτες γυναίκες μοντέρ στην κρατική τηλεόραση, αλλά και για τον ρόλο της ως μητέρα και σύζυγος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα