Κατερίνα Ζαρίφη: Η οργισμένη αντίδραση για τον θάνατο της 14χρονης στη Θεσσαλονίκη

Κατερίνα Ζαρίφη: Η οργισμένη αντίδραση για τον θάνατο της 14χρονης στη Θεσσαλονίκη
Η Κατερίνα Ζαρίφη

Η Κατερίνα Ζαρίφη ξέσπασε για τον άδικο χαμό της 14χρονης κοπέλας από τη Θεσσαλονίκη. "Δεν πιάνει πια χώρο «η χοντρή» στην τάξη σου. Σου άδειασε τη γωνιά".

Τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας αίσθηση κάνει τις τελευταίες ημέρες η είδηση του θανάτου της 14χρονης Γωγώς από την Επανομή Θεσσαλονίκης, η οποία έχασε τη ζωή της μετά από επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου.

Ανάμεσα σε εκείνους που έσπευσαν να σχολιάσουν το δυσάρεστο γεγονός και να σταθούν στο πλευρό της οικογένειας, ήταν και η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία με μια οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ξέσπασε, τονίζοντας πως για την απώλεια της Γωγώς υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί, αναφερόμενη φυσικά στα περιστατικά bullying που κατήγγειλε ο πατέρας του κοριτσιού ότι βίωσε η άτυχη κοπέλα στο σχολείο.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

Σήμερα διάβασα πως έφυγε η Γωγω.

14 ετών.

Η Γωγώ που δεν άντεχε την κοροϊδία για το σώμα της απ τους συμμαθητές της.

Η Γωγώ που στα 14 της, της έμαθαν μα μην αντέχει τον εαυτό της:

Η Γωγω που στα 14 της άκουσε τόσα αφόρητα που δεν ήθελε πια να «φοράει» τον εαυτό της.

Η Γωγώ που πήρε απόφαση να χειρουργηθεί για να απαλλαγεί από το βάρος της.

Η Γωγώ που έφυγε.

Δεν πιάνει πια χώρο «η χοντρή» στην τάξη σου.

Σου άδειασε την γωνιά.

Η Γωγώ έφυγε γιατί δεν ήθελε άλλο βάρος.

Η Γωγω ήταν 14 ετών.

Η 14χρονη είχε υποβληθεί την περασμένη εβδομάδα σε χειρουργική επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου επειδή ήταν παχύσαρκη, άλλα μετά το χειρουργείο εκδηλώθηκαν επιπλοκές που της στοίχισαν τη ζωή.

Ο πατέρας της, που είναι ιερέας, καταγγέλλει ιατρικό λάθος και ήδη υπέβαλε μήνυση για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά του ιδιώτη γιατρού που τη χειρούργησε σε ιδιωτική κλινική. Κατόπιν της μήνυσης διενεργήθηκε, σήμερα το πρωί, νεκροψία- νεκροτομή, στην οποία παραστάθηκε από πλευράς μηνυτή τεχνικός συμβούλους. Τα μέχρι στιγμής ευρήματα ωστόσο, αναφέρουν πως ο θάνατος της 14χρονης προήλθε από πολυοργανική ανεπάρκεια, η οποία προκάλεσε σηπτικό σοκ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα