Κέβιν Σπέισι: Χόρεψε και τραγούδησε μέσα σε δικαστήριο

Κέβιν Σπέισι: Χόρεψε και τραγούδησε μέσα σε δικαστήριο
Copyright 2019 The Associated Press. All rights reserved/Steven Senne, File

O δημοφιλής ηθοποιός συνεχίζει να αντιμετωπίζει με αμφιλεγόμενο τρόπο τις κατηγορίες σεξουαλικής παρενοχλησης που τον βαραίνουν. Πόσο πιθανό είναι να τον ξαναδούμε σε κάποια ταινία.

Ο Κέβιν Σπέισι είναι ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους παγκοσμίως που ενδεχομένως απολαμβάνει την περίοδο της πανδημίας. Σύμφωνα με σχετικό αφιέρωμα του Hollywood Reporter, o Σπέισι – που φημολογείται πως ζει σε διαμέρισμα στο Λονδίνο- εκμεταλλεύεται την ανωνυμία που του δίνει η μάσκα προστασίας και κυκλοφορεί συχνά σε εξωτερικούς χώρους, ενώ συνεχίζει να βγάζει χρήματα από ένα κατάστημα με αντίκες που έχει στην ιδιοκτησία του, το οποίο βρίσκεται στην Βοστώνη. Τουλάχιστον μας χαρίζει και κάποια video-μηνύματα, για να μην ξεχνάμε την χαρακτηριστική, βλοσυρή έκφραση του.

Ως προς την δικαστική μάχη ενώπιον εκείνων που τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση, αν και μοιάζει απίθανο να βγει ποινικά αλώβητος, ο ίδιος κάνει πως το απολαμβάνει.

Η εκδίκαση των υποθέσεων ξεκίνησε μέσα στο 2019 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Σε μια από τις ακροαματικές διαδικασίες, ο Κέβιν Σπέισι χωρίς διάθεση ειρωνείας ή αστεϊσμού, σηκώθηκε από την καρέκλα του και ξεκίνησε να χορεύει και να τραγουδάει, επιχειρώντας – μάλλον – να στηρίξει κάποιο επιχείρημα στην αγόρευση του δικηγόρού του ή ενδεχομένως και να “αποδείξει” κάποια ψυχική του αστάθεια. Ουδείς κατάλαβε ακριβώς τι είχε συμβεί.

Στο κείμενο του Hollywood Reporter αναδεικνύεται και μια ακόμα σημαντική διάσταση της υπόθεσης: Θα καταφέρει να επιστρέψει στην υποκριτική ο Σπέισι; Ο σεναριογράφος Πολ Σρέιντερ μέχρι σήμερα είναι ο μόνος που έχει εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να δουλέψει μαζί του, σε facebook post το οποίο και διέγραψε αργότερα, καθώς εκείνη την εποχή βρισκόταν σε εξέλιξη η καμπάνια πρόωθησης της ταινίας ‘First Reformed’, της οποίας είχε γράψει το σενάριο. Την ίδια στιγμή, το Netflix έχει εξαφανίσει κάθε πληροφορία που παραπέμπει στον ίδιο, “σκοτώνοντας” το μεγαλειώδες ‘House of Cards’την εποχή που ήταν η πιο πολυσυζητημένη σειρά σε streaming πλατφόρμα και δίνοντας του μια νέα ζωή με κεντρική πρωταγωνίστρια την Ρόμπιν Ράιτ Πέν.

Ίσως αν είχε εκφράσει ένα ξεκάθαρο “mea culpa”, να είχε μια μικρή πιθανότητα επιστροφής στη δράση της μυθοπλασίας. Ο Κέβιν Σπέισι όμως, φαίνεται πως προτιμά το σουρεαλισμό σε όλο του το μεγαλείο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα