Το μήνυμα του Κέβιν Σπέισι για όσους υποφέρουν στις φετινές γιορτές: “Τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα”

Το μήνυμα του Κέβιν Σπέισι για όσους υποφέρουν στις φετινές γιορτές: “Τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα”
Youtube

Μήνυμα σε όσους υποφέρουν και αισθάνονται πως "δεν υπάρχει χώρος γι'αυτούς", στέλνει ο γνωστός ηθοποιός Κέβιν Σπέισι, παραμένοντας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά "πιστός" στο ραντεβού του.

Ο Κέβιν Σπέισι μπορεί να έχει εξαφανιστεί σε μεγάλο βαθμό από το Χόλιγουντ και τον κινηματογράφο έπειτα από τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση το 2017, ωστόσο παραμένει τα τελευταία 3 χρόνια πιστός στο καθιερωμένο του ραντεβού. Είναι το τρίτο συνεχόμενο έτος που δημοσιεύει βίντεο στο προσωπικό του κανάλι στο Youtube μέσω του οποίου στέλνει ευχές στον κοσμο για τα Χριστούγεννα.

Στο τελευταίο βίντεο με τίτλο “1-800 XMAS”, ο ηθοποιός κοιτάει ευθεία στην κάμερα και προσφέρει με τα λόγια του υποστήριξη σε όσους παλεύουν με τις σκέψεις τους ή σκέφτονται να αυτοκτονήσουν αυτή την εορταστική περίοδο.

“Εάν στέκεσαι σε ένα μέρος όπου δεν μπορείς πλέον να παραμείνεις, εάν υποφέρεις, εάν χρειάζεσαι βοήθεια, εάν αισθάνεσαι τύψεις ή ντροπή, εάν παλεύεις για την ταυτότητά σου ή εάν νιώθεις πως δεν υπάρχει χώρος για εσένα, οποιαδήποτε κι αν είναι η περίπτωσή σου, σου υπόσχομαι ότι υπάρχει χώρος και για εσένα”, λέει ο Σπέισι.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα