Κιμ Καρντάσιαν: Δισεκατομμυριούχοι, σταρ και γαλαζοαίματοι οι επίδοξοι μνηστήρες μετά το διαζύγιο

Κιμ Καρντάσιαν: Δισεκατομμυριούχοι, σταρ και γαλαζοαίματοι οι επίδοξοι μνηστήρες μετά το διαζύγιο
Η Κιμ Καρντάσιαν Evan Agostini/Invision/AP

Ουρά έχουν σχηματίσει υποψήφιοι γαμπροί της Κιμ Καρντάσιαν μετά τον χωρισμό της με τον Κάνιε Γουέστ. Μέλη της βασιλικής οικογένειας, επιχειρηματίες, ηθοποιοί και αθλητές διεκδικούν τη διάσημη τηλεπερσόνα.

Η Κιμ Καρντάσιαν διεκδικεί τον τίτλο της πιο περιζήτητης εργένισσας λίγο καιρό αφότου χώρισε με τον Κάνιε Γουέστ.

Όπως αναφέρει το Page Six μετά τον χωρισμό της με τον ράπερ, η διάσημη τηλεπερσόνα έχει μπει στο ερωτικό “στόχαστρο” υποψήφιων “μνηστήρων” που σίγουρα ανήκουν στην αφρόκρεμα.

Πολλοί ενδιαφερόμενοι, ανάμεσά τους μέλη της βασιλικής οικογένειας, δημοφιλείς ηθοποιοί αθλητές και δισεκατομμυριούχοι επιχειρηματίες, προσπαθούν μέσω κοινών φίλων ή πρώην συνεργατών της να επικοινωνήσουν με την Κιμ Καρντάσιαν προκειμένου να της ζητήσουν να συνάψουν ερωτική σχέση. Ακόμα πολλοί προσπαθούν να τη βρουν μέσω του Instagram ή του Facebook”, αναφέρουν πηγές του Page Six.

Μπορεί η 40χρονη επιχειρηματίας να έχει δεχθεί έναν χείμαρρο προτάσεων, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η ίδια “δεν ψάχνει αυτήν την περίοδο για μια νέα σχέση”.

Από την άλλη, ο Κάνιε Γουέστ έχει εκφράσει την επιθυμία του, στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής του να κάνει σχέση με “μια καλλιτέχνιδα”.

Από τη μεριά της, η γνωστή επιχειρηματίας δεν δείχνει να έχει προτίμηση σε έναν συγκεκριμένο κλάδο. Αυτό που θα ήθελε, σύμφωνα με δηλώσεις ατόμου του κύκλου της, θα ήταν οποιαδήποτε καινούρια σχέση στη ζωή της να προκύψει φυσικά και ομαλά.

Παρόλα αυτά υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που αποζητά σε έναν άνδρα, μεταξύ των οποίων είναι, να αγαπά την οικογένεια, να είναι υποστηρικτικός, διασκεδαστικός, ρομαντικός, να απολαμβάνει τα απλά πράγματα και να είναι δουλευταράς. Πρώτο και βασικότερο όμως να βάζει πάνω απ’ όλα την οικογένεια, αφού η ίδια είναι μητέρα με τέσσερα παιδιά.

Σημειώνεται ότι τον περασμένο Φεβρουάριο η τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας Κιμ Καρντάσιαν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της, έπειτα από 7 χρόνια γάμου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα