Σε κέντρο αποκατάστασης ο “Τζον Σνόου” Κιτ Χάριγνκτον

Σε κέντρο αποκατάστασης ο “Τζον Σνόου” Κιτ Χάριγνκτον
O Kit Harington Joel C Ryan/Invision/AP

Η πίεση από το φινάλε του "Game of Thrones" ήταν πολύ μεγάλη για να μπορέσει να τη διαχειριστεί ο γνωστός ηθοποιός.

Σε υπερπολυτελές κέντρο αποκατάστασης εισήχθη ο ηθοποιός Κιτ Χάρινγκτον, γνωστός για τον ρόλο του Τζον Σνόου στην τηλεοπτική σειρά – φαινόμενο Game of Thrones, προκειμένου να αντιμετωπίσει το έντονο άγχος που αντιμετωπίζει αλλά και ζητήματα αλκοολισμού.

Σύμφωνα με το Pagesix, ο “εξουθενωμένος” 32χρονος ηθοποιός βρίσκεται εδώ και έναν μήνα στο κέντρο ευεξίας Privé-Swiss στο Κονέκτικατ (που κοστίζει πάνω από 120.000 δολάρια το μήνα), όπου εισήχθη αρκετά προτού προβληθεί το μεγάλο φινάλε της επιτυχημένης σειράς φαντασίας, το οποίο φαίνεται πως τον επηρέασε ιδιαίτερα άσχημα.

Δεδομένου ότι δεν είχε προγραμματισμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, ο Χάρινγκτον, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί αυτό το χρονικό διάστημα «για να δουλέψει πάνω σε κάποια προσωπικά ζητήματα», ανέφερε εκπρόσωπός του στο Entertainment Weekly.

Ο βρετανός ηθοποιός φέρεται να υποβάλλεται σε ψυχοθεραπεία, διαλογισμό και γνωστική συμπεριφορική θεραπεία για την καταπολέμηση του άγχους και την αντιμετώπιση αρνητικών συναισθημάτων.

Ο Χάριγνκτον σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε αποκαλύψει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τα τελευταία επεισόδια της σειράς. Στο ντοκιμαντέρ «Game of Thrones: The Last Watch», που περιλαμβάνει παρασκήνια και άγνωστες ιστορίες από την τελευταία σεζόν της σειράς, ο ηθοποιός εμφανίζεται να κλαίει διαβάζοντας το σενάριο.

Σε συνέντευξή του στο Esquire, μιλώντας για την τελευταία του σκηνή ως Τζον Σνόου, ο ηθοποιός ανέφερε: «Όταν βγήκα από το πλατό και άρχισαν να μου βγάζουν το κοστούμι, ένιωθα σαν να με έγδερναν. Σαν να τραβάνε με τη βία τον χαρακτήρα από πάνω μου για τελευταία φορά». Σε αυτό έρχεται να προστεθεί και η πίεση του κόσμου που φρόντιζε να εκφράζει όλο και πιο έντονα τη δυσαρέσκειά του από το τρίτο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν και μετά..

Η Ρόουζ Λέσλι, σύζυγος του Χάρινγκτον και επίσης πρωταγωνίστρια του Game of Thrones, εμφανίζεται απίστευτα υποστηρικτική απέναντι στον ηθοποιό και την απόφασή του να καταφύγει στην κλινική.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα