Η Κόνι Μεταξά μιλά για τη γυμνή φωτογράφιση: "Τα ρούχα μου είναι φθηνά, πάω και λαϊκή"

Κόνι Μεταξά
Κόνι Μεταξά ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΑΚΗΣ

Η Κόνι Μεταξά σχολιάζει τον σάλο που προκλήθηκε από τις γυμνές φωτογραφίες που την τράβηξε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης. Μιλά για τις αγορές της: "Όλα τα ρούχα μου φθηνά είναι. Δεν αγοράζω ακριβά πράγματα. Ψωνίζω και από τη λαϊκή".

Σάλος προκλήθηκε με τις γυμνές φωτογραφίες της Κόνι Μεταξά μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Σπύρου Χατζηαγγελάκη, πρώην συντρόφου της Μαίρης Συνατσάκη.

Η Κόνυ Μεταξά δήλωσε στις κάμερες ότι είναι περίεργο που τα μέσα ασχολούνται με τη φωτογράφιση αυτή, καθώς ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης έχει φωτογραφίσει τόσους ανθρώπους και η ίδια έχει κάνει 100 χιλιάδες τέτοιες φωτογραφίσεις. Είπε, επίσης, ότι δεν την έχουν ενοχλήσει τα δημοσιεύματα διότι έχει διαβάσει πολλά άλλα πράγματα που έχουν γράψει για αυτήν.

ADVERTISING

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκη είχε αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τρεις ατμοσφαιρικές, καλλιτεχνικές, γυμνές φωτογραφίες της Κόνι Μεταξά που είχε τραβήξει ο ίδιος, ενώ η γνωστή Instagrammer είχε μοιραστεί μία από αυτές και στο δικό της προφίλ.

Επίσης, η Κόνι στην ίδια συνέντευξη μίλησε για το ταξίδι της, όπου πέρασε υπέροχα με τις φίλες της, για το ότι έχει αδυνατίσει, αλλά και για τα ρούχα της, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Όλα τα ρούχα μου φθηνά είναι. Δεν αγοράζω ακριβά πράγματα. Ψωνίζω και από τη λαϊκή".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο πρώην της Μαίρης Συνατσάκη φωτογράφισε γυμνή την Κόνι Μεταξά

SHARE:

24Media Network