Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Αισιοδοξία στη νέα φωτογραφία της συζύγου του

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και η Εβελίνα Βαρσάμη
Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και η Εβελίνα Βαρσάμη NDP PHOTO AGENCY

Μια νέα φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη, που δίνει ακόμα σκληρή "μάχη" μετά το σοβαρό τροχαίο του 2017, δημοσίευσε η Εβελίνα Βαρσάμη.

Συνεχίζεται ο "Γολγοθάς" που του Κωνσταντίνου Αγγελίδη και της συζύγου του, Εβελίνας Βαρσάμη, μετά από το σοβαρό τροχαίο που είχε ο γνωστός παρουσιαστής τον Δεκέμβριο του 2017, το οποίο τον καθήλωσε στο κρεβάτι. 

Όλο αυτό το διάστημα, ο παρουσιαστής δίνει σκληρό αγώνα για την λειτουργική του αποκατάσταση, έχοντας στο πλευρό του διαρκώς την σύζυγό του, αλλά και τον μικρό γιο τους, που στέκονται σαν βράχος δίπλα του με δύναμη και κουράγιο.

Πριν από τρεις περίπου μήνες, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης επέστρεψε στο σπίτι του, μετά από 2,5 χρόνια, με την Εβελίνα Βαρσάμη να ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook δύο συγκινητικές φωτογραφίες του ιδίου με τον γιο τους.

Το απόγευμα της Πέμπτης (08/07), η σύζυγος του παρουσιαστή ανήρτησε μια νέα φωτογραφία μαζί του, στην οποία ποζάρει δίπλα του με χαμόγελο, καθώς οι δυο τους βρίσκονται στην αίθουσα ενός φυσιοθεραπευτηρίου, αφού ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης συνεχίζει εντατικά τις φυσιοθεραπείες του. 

Η Εβελίνα Βαρσάμη έγραψε στη λεζάντα "Περιμένοντας για την φυσιοθεραπεία μας!" και, παρόλο που κρύβει το πρόσωπο του παρουσιαστή, σκόρπισε χαμόγελα αισιοδοξίας για την κατάσταση της υγείας του.

Δείτε τη φωτογραφία:

Υπενθυμίζεται ότι ανήμερα των Χριστουγέννων του 2017, ο γνωστός παρουσιαστής επέβαινε στη μηχανή του, όταν ο οδηγός ενός λεωφορείου των αστικών συγκοινωνιών προσπάθησε αιφνιδιαστικά να διασχίσει τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα η μηχανή να "καρφωθεί" στο όχημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τροχαία
SHARE:

24Media Network