“Κόντρα” Παναγιωτοπούλου – Καστάνη: “10,000 ευρώ το επεισόδιο; Ποτέ!”

“Κόντρα” Παναγιωτοπούλου – Καστάνη: “10,000 ευρώ το επεισόδιο; Ποτέ!”
Άννα Παναγιωτοπούλου - Ελένη Καστάνη NDP PHOTO AGENCY

Διαφωνία στις αμοιβές που λάμβαναν κατά τις χρυσές εποχές της τηλεόρασης έχουν η Άννα Παναγιωτοπούλου και η Ελένη Καστάνη. Τι απαντούν η μία στην άλλη.

Μία παρεξήγηση φέρεται να έγινε ανάμεσα στις δύο γνωστές ηθοποιούς της τηλεόρασης Άννα Παναγιωτοπούλου και Ελένη Καστάνη, σχετικά με τα χρηματικά ποσά που λάμβαναν πριν από 20 περίπου χρόνια, στις χρυσές εποχές της τηλεόρασης, όπου οι σειρές σημείωναν τεράστια επιτυχία και οι πρωταγωνιστές ήταν ιδιαίτερα ακριβοπληρωμένοι. 

Συγκεκριμένα, η Άννα Παναγιωτοπούλου έδωσε συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος, ο οποίος την ρώτησε αν ήταν ακριβοπληρωμένη την εποχή της χρυσής τηλεόρασης και της έφερε ως παράδειγμα την Ελένη Καστάνη, η οποία σε συνέντευξή της το προηγούμενη διάστημα είπε ότι έχει τύχει να πάρει 10,000 ευρώ για ένα επεισόδιο. 

 

Η Άννα Παναγιωτοπούλου έμεινε έκπληκτη από τη δήλωση της συναδέλφου της και ανέφερε: “Δεν θα απαντήσω σε αυτό. 10,000 ευρώ το επεισόδιο; Ποτέ! Ούτε τότε ούτε ποτέ! Δεν υπήρχε ποτέ αυτό. Αν υπήρχε για την Ελένη Καστάνη, ειδικά, μπορεί, αλλά εγώ δεν το έχω ακούσει ποτέ, πουθενά αλλού. Στο Ντόλτσε Βίτα έπαιρνα 1,000 ευρώ το επεισόδιο, όχι 10,000. Εκεί πήρα τα πιο πολλά λεφτά που πήρα ποτέ”.

Έπειτα, η Ελένη Καστάνη ενημερώθηκε για τις δηλώσεις της Άννας Παναγιωτοπούλου κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο Πρωινό και κλήθηκε να σχολιάσει κάτι, με την ηθοποιό να λέει: 

“Ούτε εγώ ξέρω τι έπαιρναν οι άλλοι. Είχε κάνει τόση αίσθηση αυτό, είπα όμως ότι μόνο μία φορά συνέβη. Το έχουν πει και άλλοι ηθοποιοί, και άλλοι… και άλλοι… και άλλοι… Νομίζω ότι οι τηλεθεατές πρέπει να κάνουν μια αξιολόγηση μέσα στο μυαλό τους, πώς είναι δυνατόν και ποιοι είναι δυνατόν να έχουν πάρει αυτό το ποσό. Για μένα είναι απόλυτα γεγονός γιατί ζουν οι άνθρωποι που μου τα έδωσαν και μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Δεν ξέρω τι έπαιρνε η Άννα Παναγιωτοπούλου, αλλά φαντάζομαι πως είναι λίγα αυτά τα χρήματα. Για όνομα του Θεού! Καταρχάς τότε δεν ήταν ευρώ, ήταν εκατομμύρια. Εγώ είχα κάνει ένα guest στο Ντόλτσε Βίτα. Πριν η Άννα έκανε τις Τρεις Χάριτες. Δεν μπορεί να μην έπαιρνε πολλά χρήματα, μπορεί να μη θυμάται, βέβαια, η γυναίκα. Κι εγώ δεν θυμάμαι μερικές φορές αν μου πεις ακριβώς, τα πολλά τα θυμάμαι πάντως”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα