Η κόρη του Matt Damon είχε κορονοϊό ενώ ήταν στο κολέγιο στη Νέα Υόρκη

Ο Matt Damon με την οικογένειά του
Ο Matt Damon με την οικογένειά του @YOUTUBE_SPOTLIGHT

Η κόρη του Matt Damon είχε κορονοϊό στην Νέα Υόρκη ενώ ο ίδιος ήταν στο Δουβλίνο με την υπόλοιπη οικογένεια. Ο ίδιος είπε πως είχε κολλήσει από νωρίς και τώρα είναι καλά.

Ο γνωστός ηθοποιός Matt Damon περνά την καραντίνα του στο Δουβλίνο με την οικογένεια του, εκτός της μίας κόρης του, Alexia, η οποία κόλλησε κορονοϊό, στην Νέα Υόρκη ενώ ήταν στο κολέγιο. Σύμφωνα με το dailymail.co.uk, ο Matt Damon αποκάλυψε ότι η μεγαλύτερη κόρη του, Alexia, η οποία είναι 21 ετών, είχε προσβληθεί από κορονοϊό από την αρχή της παγκόσμιας πανδημίας ενώ κατοικούσε στη Νέα Υόρκη.

Ο ίδιος μίλησε στο Spin 103.8, όπου παραδέχθηκε ότι ο ιός Covid-19 είναι τρομακτικός. Ο ηθοποιός βρίσκεται στο ήσυχο προάστιο του Dalkey , στο Δουβλίνο, αφού εγκλωβίστηκε στη χώρα μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας. Βρισκόταν στην Ιρλανδία για γυρίσματα ταινίας.

Οι fan του διάσημου ηθοποιού γέμισαν τον twitter με σχόλια από μια φωτογραφία που εμφανίζεται ο ίδιος στην Ιρλανδία να κουβαλάει ψώνια.

Στη ραδιοφωνική συνομιλία του, ο Ματ είπε: "Η μεγαλύτερη κόρη μας είναι στο κολέγιο στη Νέα Υόρκη. Είχε κολλήσει τον ιό πολύ νωρίς, μαζί με τους συγκατοίκους της και πέρασε την αρρώστια καλά. Όλοι είναι εντάξει τώρα. "

Ο Matt Damon με την κόρη του Alexia το 2017
Ο Matt Damon με την κόρη του Alexia το 2017 @YOUTUBE_SPOTLIGHT

Ακόμη δήλωσε : "Για τη μαμά της Lucy (της γυναίκας του) και τη μαμά μου είναι τρομακτικό, για αυτήν τη γενιά ... Νομίζω ότι έχουμε όλοι λάβει το μήνυμα τώρα, όλοι ακολουθούν την απομόνωση, την αποστασιοποίηση και το πλύσιμο των χεριών και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το μετριάσουμε, αλλά είναι σίγουρα τρομακτικό για τους γονείς μας. "

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Celebrities, Κορονοϊός, Covid-19
SHARE:

24Media Network