Κορονοϊός: Ο Λόπες κατηγορεί την Γουάντα Νάρα πως διακινδυνεύει τη ζωή των παιδιών τους

Κορονοϊός: Ο Λόπες κατηγορεί την Γουάντα Νάρα πως διακινδυνεύει τη ζωή των παιδιών τους
Η σύζυγος του Μάουρο Ικάρντι, Γουάντα Νάρα, μαζί με ένα από τα πέντε παιδιά της AP Photo/Luca Bruno

Η απόφαση της Γουάντα Νάρα να αφήσει το Παρίσι και να ταξιδέψει μαζί με τα παιδιά της στην Λομβαρδία προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Μάξι Λόπες, που ξεσπάθωσε κατά της πρώην συζύγου του στο Instagram.

Οι Μάξι Λόπες και Γουάντα Νάρα έχουν συνηθίσει τον κόσμο με τις δημόσιες κόντρες τους από τότε που χώρισαν οι δρόμοι τους και η Αργεντίνα μοντέλο επέλεξε να βρίσκεται στο πλευρό του Μάουρο Ικάρντι, ωστόσο αυτή τη φορά ο καυγάς τους έγινε υπό τη σκιά του κορονοϊού.

Για την ακρίβεια έγινε με αφορμή το ξέσπασμα της φονικής πανδημίας που απειλεί την παγκόσμια υγεία, με τον επιθετικό της Κροτόνε και πρώην σύντροφο του διάσημου μοντέλου και τηλεπερσόνας να την κατηγορεί για την απόφασή της να φύγει από την Γαλλία και να σπάσει την καραντίνα, παίρνοντας μαζί της τα παιδιά στην Ιταλία.

“Θα ήθελα να ήξερα με βάση ποια κριτήρια σπας την καραντίνα, όταν ζητούν από όλους να μη βγαίνουν, εκθέτοντας τα παιδιά μας σε ένα ταξίδι από μία χώρα σε μία άλλη, μέχρι το επίκεντρο της επιδημίας (Λομβαρδία) και χωρίς να ενδιαφέρεσαι για τις συνέπειες.

Τι περνάει από το μυαλό σου τέτοιες στιγμές, όπου το πιο ιερό πράγμα είναι η υγεία των παιδιών μας. Είμαι εξοργισμένος για το γεγονός πως δεν έχεις συνείδηση. Εάν δεν θέλεις να το κάνεις για εσάς, κάνε το για αυτά.

Είσαι η μητέρα 5 πλασμάτων, ίσως όμως δεν το έχεις προσέξει”, ανέφερε στο ξέσπασμά του μέσω Instastory ο Αργεντινός επιθετικός, και όλα δείχνουν πως σύντομα θα απαντήσει η Γουάντα Νάρα στον πρώην αγαπημένο της.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα