Κώστας Κόκλας: Η απάντησή του στις αντιδράσεις που προκάλεσε το γκέι φιλί στην ΕΡΤ

Κώστας Κόκλας: Η απάντησή του στις αντιδράσεις που προκάλεσε το γκέι φιλί στην ΕΡΤ
Ο Κώστας Κόκλας glomex - ερτ

Η απάντηση του Κώστα Κόκλα στα ομοφοβικά σχόλια που υπήρξαν για το γκέι φιλί στη σειρά "Η Τούρτα της μαμάς".

Καλεσμένος στην εκπομπή “Αυτός και ο Άλλος” βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης, ο Κώστας Κόκλας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ “Η τούρτα της μαμάς”, στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και για τα σχόλια που υπήρξαν μετά την προβολή γκέι φιλιού στη prime time ζώνη της κρατικής τηλεόρασης.

Να θυμίσουμε πως στον δεύτερο κύκλο της κωμικής σειράς, ο στρατιωτικός Πάρης αντάλλαξε ένα φιλί με τον σύντροφό του, τον εκπαιδευτικό Παναγιώτη, όταν αποφάσισαν να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης.

Μετά την προβολή του φιλιού υπήρξαν αρκετές αντιδράσεις, με τον Κώστα Κόκλα να δίνει μια ξεκάθαρη απάντηση τόσο για την συγκεκριμένη σκηνή, όσο και για τα μηνύματα που θέλει να περάσει η τηλεοπτική σειρά.

“Η ‘Τούρτα της μαμάς’ αυτή έχει σπάσει κατεστημένα και δείχνει με μια άλλη ματιά στον κόσμο για το πώς είμαστε, πώς μπορεί να είναι μια οικογένεια, με ισότητα και αγάπη πάντα. Δεν είναι μόνο το φιλί, είναι ότι όλοι είμαστε διαφορετικοί και ίσοι. Αυτό οφείλουμε να το θυμόμαστε, να το επισημαίνουμε και να το εφαρμόζουμε στη ζωή μας. Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και εμείς το σεβόμαστε. Περνάμε δύσκολους καιρούς, είναι δύσκολο να λες στα παιδιά να μην κάνουν bullying και να σέβονται, ενώ γίνονται πόλεμοι και την πέφτει ο δυνατός στον αδύνατο. Κάνουμε αγώνα, αλλά είναι δύσκολο”, είπε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής ηθοποιός.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα