Κώστας Μακεδόνας: Η Μοσχολιού με έβλεπε σαν το παιδί που έχασε

Κώστας Μακεδόνας: Η Μοσχολιού με έβλεπε σαν το παιδί που έχασε
Ο Κώστας Μακεδόνας στην ΕΡΤ Glomex

Για την καριέρα του, το επάγγελμα του πιλότου, τις συνεργασίες του και τη μεγάλη επτυχία του "Πάρτο Λίζα" μίλησε ο γνωστός ερμηνευτής.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Αυτόςκαι οάλλος” της ΕΡΤ, βρέθηκε ο Κώστας Μακεδόνας το βράδυ της Παρασκευης (17/07). Ο γνωστός ερμηνευτής μίλησε για το τραγούδι, τους καλλιτέχνες που συνάντησε στην πορεία του, την αγάπη του για τα αεροπλάνα, αλλά και την ιστορία πίσω από το “Πάρτο Λϊζα” που έγινε επιτυχία.

Στην εκπομπή προβλήθηκε ένα σπάνιο βίντεο του Κώστα Μακεδόνα με τηξ Βίκυ Μοσχολιού από την πρώτη τους συνεργασία, με τον ερμηνευτεί να λέει έπειτα:

“Μ’ αγαπούσε πολύ η Βίκυ Μοσχολιού. Από την πρώτη στιγμή μου λέει: Εσύ τώρα θα είχες την ηλικία του γιου μου, που τον έχασα σε κάποια άτυχη γέννα. Και της έκατσε αυτό. Σαν να είμαι ο γιος της που έχει χάσει και με αντιμετώπισε έτσι όλα τα χρόνια”. 

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην πρώτη του συνάντηση με τον Σταμάτη Κραουνάκη και την απόφασή του να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Επίσης, για το πώς αποφασίστηκε να κάνει καριέρα με το καλλιτεχνικό όνομα “Μακεδόνας” και όχι με το κανονικό του (Πάκας) μίλησε ο σπουδαίος ερμηνευτής.

Ο Μακεδόνας μίλησε για την αγάπη του για τα αεροπλάνα, ενώ διηγήθηκε τη συνομωσία της μητέρας του για να μη γίνει πιλότος.

Ο γνωστός ερμηνευτής αναφέρθηκε στην ιστορία πίσω από τη μεγάλη επιτυχία “Πάρτο Λίζα” και το πώς αγαπήθηκε τόσο πολύ αυτό το τραγούδι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα