Λαχτάρα στον αέρα για την Τζένιφερ Λόρενς

Λαχτάρα στον αέρα για την Τζένιφερ Λόρενς
Jennifer Lawrence arrives at the Los Angeles premiere of "Passengers" at the Village Theatre Westwood on Wednesday, Dec. 14, 2016. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP) Jordan Strauss/Invision/AP

Αναγκαστική προσγείωση έκανε το ιδιωτικό τζετ της Τζένιφερ Λόρενς

Δύσκολες στιγμές εν πτήση έζησε η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του Χόλιγουντ, Τζένιφερ Λόρενς. Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα, το ιδιωτικό αεροπλάνο της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού χρειάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση, λόγω προβλήματος στη μηχανή.

Ευτυχώς το ατυχές συμβάν έληξε πολύ γρήγορα και σύμφωνα με εκπρόσωπο της ηθοποιού, τόσο η ίδια όσο και οι υπόλοιποι επιβαίνοντες είναι ασφαλείς.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Τζένιφερ Λόρενς έφευγε από την ιδιαίτερη της πατρίδα, το Λούιβιλ του Κεντάκι. Οι πιλότοι του αεροσκάφους κατάλαβαν ότι μία από τις μηχανές δεν λειτουργούσαν και επέλεξαν να κάνουν επείγουσα προσγείωση.

Ωστόσο, και η δεύτερη μηχανή του αεροπλάνου σταμάτησε κατά την προσγείωση, κάτι που όμως δεν εμπόδισε τους πιλότους να προσγειώσουν το αεροπλάνο με ασφάλεια. Η προσγείωση έγινε στο Μπάφαλο και όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.

πηγή φωτογραφίας: AP/Jordan Strauss

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα