Madonna: Νέο αμφιλεγόμενο βίντεο στο Instagram – “Αυτό είναι τόσο λυπηρό”

Madonna: Νέο αμφιλεγόμενο βίντεο στο Instagram – “Αυτό είναι τόσο λυπηρό”
Η Madonna instagram @madonna

Προβληματισμένοι είναι οι θαυμαστές της Madonna μετά από ένα νέο βίντεο που ανήρτησε η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι θαυμαστές της Madonna φάνηκαν να διχάζονται, μετά την κοινοποίηση ενός σύντομου βίντεο από την τραγουδίστρια στο Instagram, με πολλούς χρήστες της πλατφόρμας να ανησυχούν για την συμπεριφορά της.

Καθώς η μουσική παίζει στο παρασκήνιο, η τραγουδίστρια κουνάει το κεφάλι της δεξιά και αριστερά, στο ρυθμό του τραγουδιού.

Η ίδια φορά φαίνεται σαν να φορά ένα κόκκινο κραγιόν, ωστόσο πρόκειται για κάποιο φίλτρο που έχει βάλει η ίδια στο βίντεο. Στο κεφάλι της έχει γυαλιά με εικόνες από παλιά τραγούδια της, ενώ φοράει πολλά κοσμήματα στο λαιμό και ένα μαύρο εσώρουχο.

Πολλοί ακόλουθοι της τραγουδίστριας αποκάλεσαν το βίντεο “περίεργο”, σχολιάζοντας για το τι μπορεί να συμβαίνει στην τραγουδίστρια και για ποιον λόγο προχωρά σε αυτές τις αναρτήσεις.

Αυτό είναι τόσο λυπηρό” γράφει ένας ακόλουθος κάτω από το βίντεο. “Πού είναι η Μαντόνα που ξέραμε στο παρελθόν;”, γράφει ένας χρήστης. “Τι απέγινε η Μαντόνα; Κάποτε έδειχνε υπέροχη και έκανε φανταστική μουσική!”, γράφει ένας άλλος.

Το βίντεο της Madonna

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα