Madonna: Ανήσυχοι οι θαυμαστές της με νέο “αλλόκοτο” βίντεο – “Πάρε την κάμερα από τα οπίσθια”

Madonna: Ανήσυχοι οι θαυμαστές της με νέο “αλλόκοτο” βίντεο – “Πάρε την κάμερα από τα οπίσθια”
Η Madonna instagram @madonna

Τον έντονο προβληματισμό τους εκφράζουν οι ακόλουθοι της Madonna στο TikTok, μετά την κοινοποίηση ενός αλλοπρόσαλλου βίντεο από την ποπ σταρ.

Οι θαυμαστές της Madonna φάνηκαν να αναστατώνονται ιδιαίτερα μετά την κοινοποίηση ενός βίντεο 21 δευτερολέπτων από την τραγουδίστρια στο TikTok, με τους χρήστες της πλατφόρμας να ανησυχούν για την συμπεριφορά της.

Καθώς η μουσική έπαιζε στο παρασκήνιο, μια “φιλτραρισμένη” Madonna με ένα κενό βλέμμα στο πρόσωπό της έγειρε αργά προς την κάμερα κάνοντας “αλλόκοτες” γκριμάτσες, ενώ λίγο μετά έστρεψε την κάμερα προς τα οπίσθιά της.

Πολλοί θαυμαστές της τραγουδίστριας αποκάλεσαν το βίντεο “τρομακτικό”, σχολιάζοντας σοκαρισμένοι για το τι μπορεί να συμβαίνει στην τραγουδίστρια. «Αυτό το βίντεο με τρόμαξε», έγραψε ένας ακόλουθος. «Τι μπορεί να συμβαίνει στη Madonna;», έγραψε ένας άλλος θαυμαστής.

Κάποιοι, μάλιστα, εξέφρασαν την ανησυχία τους για την υγεία της κορυφαίας ποπ σταρ. «Πάρε την κάμερα από τα οπίσθιά σου, ανησυχώ πολύ για σένα…» έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Πρέπει να βγάλεις επειγόντως νέα τραγούδια και να σταματήσεις αυτά τα βίντεο».

Madonna: Το επίμαχο βίντεο στο TikTok

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα