Μαίρη Συνατσάκη: Το συγκινητικό βίντεο με στιγμές απ’ την εγκυμοσύνη – “Δεν ζητάω τίποτα πια”

Μαίρη Συνατσάκη: Το συγκινητικό βίντεο με στιγμές απ’ την εγκυμοσύνη – “Δεν ζητάω τίποτα πια”
Μαίρη Συνατσάκη Instagram / @mairiboo

Τα πρώτα της γενέθλια ως μητέρα γιόρτασε η Μαίρη Συνατσάκη, δημοσιεύοντας ένα πολύ συγκινητικό βίντεο που περιλαμβάνει τη στιγμή ανακοίνωσης της εγκυμοσύνης της, αλλά και την έξοδο από το μαιευτήριο.

Γενέθλια είχε την Τρίτη (27/12) η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία έκλεισε τα 38 της χρόνια, ωστόσο, φέτος αυτή η μέρα ήταν πολύ διαφορετική για εκείνην, αφού πλέον κρατάει στην αγκαλιά της την κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή.

Ανήμερα των γενεθλίων της, η αγαπημένη youtuber και influencer δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα πολύ συγκινητικό βίντεο, με στιγμές από την χρονιά που μεσολάβησε, δηλαδή από τα 37 μέχρι τα 38 της.

Κυρίαρχο θέμα της χρονιάς αυτής ήταν, φυσικά, η εγκυμοσύνη της, κάτι που βλέπουμε και στο βίντεο.

Συγκεκριμένα, το βίντεο περιλαμβάνει αδημοσίευτά στιγμιότυπα από την περίοδο της εγκυμοσύνης της, αλλά και πολλές τρυφερές στιγμές, όπως αυτή που ανακοινώνει την χαρμόσυνη είδηση στην αδερφή της, Αλίκη, στην αγαπημένη της φίλη Ντορέττα Παπαδημητρίου, αλλά και στους συγγενείς της.

Επίσης, βλέπουμε τον υπέρηχό της, το πώς μεγάλωσε η κοιλίτσα της το προηγούμενη διάστημα, ενώ το βίντεο κλείνει με τον Ίαν Στρατή να φεύγει από το μαιευτήριο με την κορούλα τους.

“Από τα 37 στα 38… μια νέα ψυχή δρόμος. Για να σε γνωρίσω. Στα φετινά μου γενέθλια έχω το πιο πολύτιμο δώρο όλης της ζωής μου. Δεν ζητάω τίποτα πια”, έγραψε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία συνόδευσε το βίντεο με το τραγούδι “Το κέντρο του κόσμου” από τον “Αφανή ήρωα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα