Mara Wilson: Πώς είναι σήμερα η μικρή “Ματίλντα”

Mara Wilson: Πώς είναι σήμερα η μικρή “Ματίλντα”
Στιγμιότυπο από τη "Ματίλντα" youtube printscreen

Η "Ματίλντα" (Mara Wilson) είναι σήμερα 33 ετών. Τα πρώτα βήματα της καριέρας της, η μάχη με την κατάθλιψη και την Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή και το coming out ως αμφιφυλόφιλη.

Ήταν το μακρινό 1996, όταν.. γνωρίσαμε την “Ματίλντα”, την μικρούλα που πρωταγωνίστησε στην ομώνυμη ταινία, που μέχρι και σήμερα αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς ταινίες για παιδιά, αλλά και μεγάλους.

Η Ματίλντα (Mara Wilson) ήταν η μικρή και πανέξυπνη κόρη δύο ανεύθυνων γονιών και κομπιναδόρων. Ζούσε μια μίζερη ζωή μέχρι που ανακάλυψε ότι διαθέτει τηλεκινητικές ικανότητες που θα της επέτρεπαν να αντιμετωπίσει κατάλληλα την σατανική διευθύντρια του σχολείου της.

Η ταινία σημείωσε τεράστια επιτυχία, ενώ η Mara Wilson ταυτίστηκε με τον ρόλο.

Mara Wilson: Τα πρώτα βήματα στην υποκριτική

Όταν η Wilson ήταν πέντε ετών, άρχισε να εμφανίζεται σε τηλεοπτικές διαφημίσεις. Αρχικά, οι γονείς της ήταν απογοητευμένοι με τις ερμηνευτικές της ικανότητες, αλλά τελικά συμφώνησαν να της επιτρέψουν να συνεχίσει την υποκριτική.

Αφού εμφανίστηκε σε αρκετές διαφημίσεις, η Wilson κλήθηκε σε ακρόαση για την κωμική ταινία του 1993, Mrs Doubtfire. Οι παραγωγοί εντυπωσιάστηκαν και της έδωσαν τον ρόλο. Την επόμενη χρονιά, η μικρή Wilson εμφανίστηκε στο remake του Miracle on 34th Street.

Το 1996 η ίδια πρωταγωνίστησε στην ταινία “Ματίλντα”. Η Wilson προτάθηκε για τρία βραβεία για την ερμηνεία της, κερδίζοντας το βραβείο YoungStar για την καλύτερη απόδοση νεαρού ηθοποιού σε μια κωμική ταινία.

Το 1997, πρωταγωνίστησε στο A Simple Wish μαζί με τον Martin Short. Αν και η Wilson ήταν υποψήφιος για τρία βραβεία, η ταινία έλαβε ως επί το πλείστον αρνητικές κριτικές.

Mara Wilson: Προσωπική ζωή

Στην ηλικία των 12 ετών, η Wilson διαγνώστηκε με OCD και Διαταραχή ελλειμματικής προσοχής/υπερκινητικότητας. Το 2015 συνεργάστηκε με το Project UROK, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό του οποίου η αποστολή είναι να βοηθά εφήβους με ψυχικές ασθένειες.

Ακόμη, έχει μιλήσει για την κατάθλιψη που έχει βιώσει και τις κρίσεις άγχους.

Από το 2013, η Wilson ζει στο Queens της Νέας Υόρκης, ενώ έχει δηλώσει πως είναι αμφιφυλόφιλη.

Η ίδια πριν από λίγους μήνες έγραψε μια ανοιχτή επιστολή προς τους “New York Times”, αποκαλύπτοντας τις προσπάθειές της να αποφύγει την σεξουαλικοποίησή της στα μέσα ενημέρωσης.

Ήταν χαριτωμένο όταν 10χρονα αγόρια μου έστελναν γράμματα ότι είναι ερωτευμένοι μαζί μου, αλλά δεν ήταν όταν το έκαναν 50αρηδες. Ποτέ δεν φόρεσα κάτι αποκαλυπτικό πέρα από φορέματα μέχρι το γόνατο. Οι γονείς μου σκέφτηκαν πως έτσι θα ήμουν πιο ασφαλής, ωστόσο δεν λειτούργησε”, είχε δηλώσει.

Mara Wilson: Πώς είναι στα 33 της η “Ματίλντα”

Η πρωταγωνίστρια της “Ματίλντα”, Mara Wilson σήμερα είναι 33 ετών και δεν μοιάζει σε τίποτα με την εικόνα που γνωρίσαμε στην επιτυχημένη ταινία. Δείτε τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει η ίδια στο Instagram:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα