Μαρία Ηλιάκη: Θήλασε δημόσια την κόρη της και έχει ένα μήνυμα για όσους σχολίασαν αρνητικά

Μαρία Ηλιάκη: Θήλασε δημόσια την κόρη της και έχει ένα μήνυμα για όσους σχολίασαν αρνητικά
Η Μαρία Ηλιάκη video printscreen - Instagram: marakiiliaki

Η Μαρία Ηλιάκη απαντά, μέσω βίντεο, σε όσους την κατέκριναν επειδή θήλασε δημόσια το νεογέννητο παιδί της.

Μαμά για πρώτη φορά έγινε πρόσφατα η Μαρία Ηλιάκη, η οποία μένει μόνιμα στη Ζυρίχη με τον σύντροφο της Στέλιο Μανουσάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε πριν λίγες ημέρες ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κατά τη διάρκεια του οποίου θηλάζει δημόσια την νεογέννητη κόρη της.

Κάτω από την ανάρτηση υπήρχαν αρκετά επικριτικά σχόλια από ακολούθους της Μαρίας Ηλιάκη, σχετικά με τον θηλασμό, γεγονός που ενόχλησε έντονα την ίδια και την έκανε να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια μέσω instastories.

“Να σας πω μια ιστορία… Εγώ τις προάλλες πήγα για έναν καφέ με έναν πολύ καλό μου φίλο. Άρχισε η μικρή να κλαίει γοερά, προσπάθησα να τη θηλάσω εκεί στο καφέ που ήμασταν. Δεν τα κατάφερα στην αρχή. Μας έπιασε νευρικό γέλιο, μετά τα κατάφερα. Ο φίλος μου τράβηξε αυτό το βίντεο εκείνη την ώρα και μου το έστειλε μετά. Εγώ το βρήκα χαριτωμένο και αστείο και το ανέβασα στο Instagram.

Και άρχισαν μετά από κάτω… Οι υπέρ του θηλασμού έβριζαν τις κατά του θηλασμού και έγινε από κάτω ένας μικρός χαμός. Που πραγματικά δεν είχα καμία διάθεση για όλο αυτό. Πραγματικά όμως. Το γεγονός ότι εγώ θηλάζω το δικό μου παιδί δεν σημαίνει ότι κατακρίνω και τις άλλες γυναίκες που έχουν αποφασίσει να μη θηλάζουν τα δικά τους παιδιά…. Δεν νομίζω ότι είμαστε σε θέση να κατακρίνουμε ή να σχολιάζουμε το αν για μια μάνα θηλάζει ή δεν θηλάζει…”, είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Ηλιάκη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα