Μαρίνα Ασλάνογλου: “Έχω παίξει θέατρο με σωληνάκι στα νεφρά, έφυγα με φορείο”

Μαρίνα Ασλάνογλου: “Έχω παίξει θέατρο με σωληνάκι στα νεφρά, έφυγα με φορείο”
Μαρίνα Ασλάνογλου Glomex

Η γνωστή ηθοποιός περιέγραψε τη γνωριμία με τον σύζυγό της, που έγινε στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος", και τις δυσκολίες της να αποκτήσει παιδί. Τι είπε για τις φορές που έπαιξε άρρωστη στο θέατρο.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν” της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Τρίτης (06/12) η Μαρίνα Ασλάνογλου, η οποία φέτος συμμετείχε στην επιτυχημένη σειρά “Κάνε ότι κοιμάσαι”. Μίλησε για την αποχή της από το θέατρο, για το παιδί της, τον σύντροφό της, αλλά και για την υποκριτική.

“Οι μεγαλύτεροι και σπουδαιότεροι ρόλοι είναι ανδρικοί. Οι γυναίκες είναι λίγο ένα σκαλάκι πιο κάτω. Οι άνδρες είναι πιο ευνοημένοι στον χώρο μας, φαίνεται στις διανομές, στις παραστάσεις, στα έργα. Υπάρχουν εξίσου και καταπληκτικές γυναίκες πρωταγωνίστριες της πρώτης γραμμής”, είπε η γνωστή ηθοποιός για τον καλλιτεχνικό κλάδο.

“Μ’ αρέσει που σαν ηθοποιός πάω να δω μια παράσταση και “βγαίνω” από τη σύμβαση. Την βλέπω ως θεατής και όχι ως ηθοποιός. Το χαίρομαι πολύ”, δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, ενώ η ίδια αποκάλυψε ότι είναι Κρητικιά, με καταγωγή από Μικρά Ασία.

Πώς γνώρισε τον σύζυγό της

Η Μαρίνα Ασλάνογλου περιέγραψε τη γνωριμία με τον σύζυγό της, Δημοσθένη, που έγινε στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

“Η γνωριμία έγινε στο αεροδρόμιο, μετά ανεβήκαμε στο ίδιο αεροπλάνο, μετά περάσαμε ένα ωραίο Σαββατοκύριακο στη Σκιάθο και μετά ήρθε στο θέατρο και με είδε όταν επιστρέψαμε στην Αθήνα”.

“Ήταν χειμώνας και η κολλητή μου θα έφτιαχνε δύο μαγαζιά στη Σκιάθο, γιατί ήταν διακοσμήτρια, ενώ ο Δημοσθένης ήταν ο δικηγόρος των δύο μαγαζιών. Γίναμε πολύ ωραία παρέα και γίναμε και ωραία οικογένεια. Του είπα ότι στα 10 και 20 χρόνια θα κάνουμε πάρτυ στο αεροδρόμιο”, πρόσθεσε.

Οι δυσκολίες στην απόκτηση παιδιού

“Αισθάνομαι πολύ καλά με το παιδί μου, γιατί έκανα και μεγάλη προσπάθεια για να το αποκτήσω. Τώρα είναι και σε μια ηλικία που μπορούμε να επικοινωνούμε και να κάνουμε πράγματα μαζί”, είπε η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Είναι ένας αγώνας πολύ προσωπικός, είναι ό,τι σημαντικότερο έχω κάνει. Αλλάζει το σώμα σου, παίρνεις πάρα πολλές ορμόνες. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένη. Αν το θέλεις πάρα πολύ, έχεις να διανύσεις έναν δύσκολο δρόμο. Είχα πει ότι μέχρι την τρίτη φορά θα ήμουν αισιόδοξη και μετά θα έβαζα μπρος ένα plan b ίσως”, εξομολογήθηκε η Μαρίνα Ασλάνογλου, η οποία έχει μιλήσει αρκετές φορές για τον αγώνα της να αποκτήσει παιδί.

“Στα γενέθλια του άνδρα μου, 14 Ιουλίου, μάθαμε πως περιμένουμε παιδί. Κάναμε δυο γιορτές εκείνη τη μέρα. Πιο προσγειωμένα, φυσικά, γιατί ο γιατρός σου λέει βδομάδα με τη βδομάδα”, είπε.

“Πλέον δε φοβάμαι μην αρρωστήσω”

Τέλος, η γνωστή ηθοποιός δήλωσε πως με το θέατρο έχει καταφέρει να “εξαφανίσει” τον φόβο της μήπως τυχόν αρρωστήσει.

“Δεν έχω πια το άγχος ότι θα αρρωστήσω. Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι αυτό στο θέατρο; Δεν μπορείς να αρρωστήσεις, δεν γίνεται. Έχω παίξει σε πολύ δύσκολες συνθήκες με θέμα υγείας”, είπε αρχικά.Περνούσα κολικούς, είχα σωληνάκι στα νεφρά κι έπαιζα. Υπάρχουν παραστάσεις που έχω παίξει και με πυρετό και με γαστρεντερίτιδα. Έχω φύγει με φορείο από το θέατρο, γιατί είχα πάθει κάτι με τον αυχένα μου”.

“Είναι δουλειά “πολυτελείας”. Κάθε σεζόν μιλάς με άλλον σκηνοθέτη, με άλλο θέατρο. Δεν έχεις έναν μόνιμο μισθό και μία μόνιμη δουλειά σε έναν συγκεκριμένο χώρο. Κι είναι και το αν θα πάει η παράσταση ή αν δεν θα πάει. Εγώ τα βλέπω όλα θετικά πάντα”, ανέφερε κλείνοντας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version