Μαριόν Κοτιγιάρ: Το νέο πρόσωπο του αρώματος Chanel No5

Μαριόν Κοτιγιάρ: Το νέο πρόσωπο του αρώματος Chanel No5
Μαριόν Κοτιγιάρ ASSOCIATED PRESS

Πρώτη φορά που η γοητευτική Γαλλίδα δανείζει το πρόσωπο της για διαφημιστική καμπάνια αρώματος. "Η τέλεια ενσάρκωση της γαλλικής φυσικής ομορφιάς", χαρακτηρίστηκε.

Η Γαλλίδα ηθοποιός Μαριόν Κοτιγιάρ είναι το νέο πρόσωπο του θρυλικού αρώματος Chanel No5.

Είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός και σύμβολο της γοητευτικής γαλλικής κομψότητας δανείζει το πρόσωπό της για τη διαφημιστική καμπάνια ενός αρώματος.

Ακριβώς όπως και το άρωμα, το ίδιο η Μαριόν Κοτιγιάρ έχουν βραβευθεί. Έχοντας κερδίσει ένα Όσκαρ και μια Χρυσή Σφαίρα κατά τη διάρκεια της καριέρα της, έχει συνεργαστεί με σημαντικούς σκηνοθέτες, μεταξύ άλλων, τους Κρίστοφερ Νόλαν και Ρίντλεϊ Σκοτ.

“Η τέλεια ενσάρκωση της γαλλικής φυσικής ομορφιάς, η Μαριόν Κοτιγιάρ έχει ένα ακαταμάχητο «je ne sais quoi» που είναι δικό της” δήλωσε ένας εκπρόσωπος του brand.

“Φέρνει την κομψότητα της στην απεικόνιση του Chanel No5. Έχοντας φορέσει το άρωμα Chanel σε πρεμιέρες κόκκινου χαλιού -συμπεριλαμβανομένης εκείνης για την ταινία, «La Vie en Rose» που της χάρισε Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου- ο νέος ρόλος της Κοτιγιάρ σηματοδοτεί το πιο πρόσφατο κεφάλαιο στην ιστορία του οίκου Chanel” ανέφερε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα