Με αυτό το βίντεο κλιπ η Αριάνα Γκράντε θα μείνει στην ιστορία

Με αυτό το βίντεο κλιπ η Αριάνα Γκράντε θα μείνει στην ιστορία
H Ariana Grande κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ του νέου της single με τίτλο Breathin' Chris Pizzello/Invision/AP

Ένα αξιαγάπητο γουρουνάκι που περιπλανιέται στα σεντόνια ενός κρεβατιού δίνει... νέα μινιμαλιστική πνοή στα βίντεο κλιπ της διάσημης ποπ σταρ.

Μπορεί το κασέ της διαρκώς να ανεβαίνει, η Arianna Grande ωστόσο έκανε μια τολμηρή (και πολύ οικονομική) επιλογή για να προμοτάρει το τρίτο κατά σειρά single «Breathin’» από το νέο της δίσκο «Sweetener». Αντί να φορέσει εντυπωσιακά φορέματα και να στηθεί σε ακριβά animated τοπία, η νεαρή τραγουδίστρια έβαλε τον σκηνοθέτη της να κινηματογραφίσει το κατοικίδιό της εν ονόματι Piggy Smalls. την ώρα που παίζει στα σκεπάσματα του κρεβατιούμ της.

Ο Piggy Smalls είναι ένα τρισχαριτωμένο γουρουνάκι. Εκείνο που προκαλεί αίσθηση ωστόσο είναι ότι το αποτέλεσμα δεν είναι διόλου αδιάφορο: Aκούγουντας κανείς το τραγούδι και χαζεύοντας τη βόλτα του μικρού γουρουνιού, είναι πολύ πιθανό να αισθανθεί όμορφα ή να πάρει μια ανάσα – όπως ζητά έμμεσα η αοιδός…

 

Το «Breathin’» είναι το τρίτο single της 25χρονης τραγουδίστριας μετά το υπέροχο «God Is A Woman» και το αγαπημένο «No Tears Left To Cry», που μόλις κατέκτησε την κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων στην Ελλάδα, όσον αφορά το ξένο ρεπερτόριο.

Η Ariana Grande συνυπογράφει το τραγούδι μαζί με τον Ilya, τον Savan Kotecha και τον Peter Svensson, ενώ την παραγωγή έχει φροντίσει ο Ilya.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα