Ο Μέριλιν Μάνσον επισκέφτηκε κρυφά την Ελλάδα

Ο Μέριλιν Μάνσον επισκέφτηκε κρυφά την Ελλάδα
INSTAGRAM / MARILYN MANSON

Ο διάσημος αντισυμβατικός τραγουδιστής ταξίδεψε στην χώρα μας για λόγους αναψυχής και φωτογραφήθηκε με φόντο την Ακρόπολη. Ίσως μάλιστα να είναι ακόμα εδώ...

Στη χώρα μας φαίνεται ότι βρέθηκε πριν από μερικές μέρες (ίσως μάλιστα είναι ακόμη εδώ) ο διεθνούς φήμης καλλιτέχνης Μέριλιν Μάνσον. Στις αρχές της εβδομάδας ο εκκεντρικός τραγουδιστής είχε κάνει μία ανάρτηση από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», γράφοντας στη λεζάντα «Dr. Zeus. When in Greece, you better watch yourself» (παραφράζοντας στίχο του κομματιού «Deep Six»).

ADVERTISING

Οι υποψίες ότι βρίσκεται στη χώρα μας επιβεβαιώθηκαν μέσα από ένα Insta story, στο οποίο ο ηθοποιός, ζωγράφος, καλλιτέχνης πολυμέσων και πρώην ρεπόρτερ μουσικής φωτογραφίζεται την Ακρόπολη.

Ο Μέριλιν Μάνσον επισκέφτηκε κρυφά την Ελλάδα
INSTAGRAM / MARILYN MANSON

Ο αντισυμβατικός περφόρμερ φαίνεται πως ταξίδεψε στην Ελλάδα για λόγους αναψυχής και φρόντισε να παραμείνει incognito καθ' όλη τη διάρκεια της επίσκεψής του. Κάποιοι αφοσιωμένοι φαν του ωστόσο φαίνεται ότι βρήκαν τον τρόπο να τον ξετρυπώσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του, όπως βλέπετε στην παρακάτω ανάρτηση του λογαριασμού marilynmansongreece.

SHARE:

24Media Network