Μιχάλης Κουϊνέλης: "Ο ερχομός της κόρης μας ήταν θείο δώρο στη ζωή μας με την Ήβη"

Μιχάλης Κουϊνέλης
Μιχάλης Κουϊνέλης GLOMEX

Ο γνωστός καλλιτέχνης της ραπ μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την Ήβη Αδάμου, την κόρη τους, τη ζωή τους στην Αλεξανδρούπολη, αλλά και για τα παιδικά του χρόνια.

Στο πλατό του "The 2Night Show" με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Μιχάλης Κουϊνέλης. Ο καλλιτέχνης μίλησε για την σχέση του με την Ήβη Αδάμου, την κόρη τους και για τη ζωή τους στην Αλεξανδρούπολη.

Ο μουσικός που δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις, αναφέρθηκε στην κόρη του με την Ήβη Αδάμου, και συγκεκριμένα δήλωσε: "Ο ερχομός της κόρης μας, ήταν θείο δώρο στη ζωή μας".

Στη συνέχεια μίλησε για τα νέα δεδομένα της καθημερινότητας του, αφού ζει μισό χρόνο στην Αλεξανδρούπολη και τον άλλο μισό στην Αθήνα, και είπε: "Νιώθω ευτυχισμένος και γειωμένος με αυτό που κάνω. Της Ήβης της αρέσει που ζούμε στην Αλεξανδρούπολη. Θα θέλαμε να μένουμε περισσότερο εκεί".

Ο καλλιτέχνης σχολίασε χιουμοριστικά για τα παιδικά του χρόνια: "Μερικές φορές νιώθω ότι ζω από τύχη, με όσα έχω κάνει σε μικρότερη ηλικία" και συνέχισε, "Είχα κάνει χρυσούς δίσκους, είχα κάνει πλατίνες, είχα βγάλει λεφτά, εγώ όμως δεν το ένιωθα αυτό. Όταν στα 34, μου είπε ο πατέρας μου «το πας καλά το καράβι», τότε ένιωσα ότι τα κατάφερα".

Αναφερόμενος στην hip-hop μουσική ο ίδιος είπε: "Δεν θέλω να κράξω κανέναν μέσα από τη μουσική μου. Το θεωρώ γελοίο. Η πένα μου θέλω να έχει ουσία. Ρωτάω τα νέα παιδιά για ό,τι καινούργιο ακούω. Έχω την προσέγγιση του μαθητή σε όλα τα πράγματα".

SHARE: