Μικρούτσικος για Σπυροπούλου: “Από μια άμυαλη κοπέλα, μηδενικού ταλέντου, άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους”

Μικρούτσικος για Σπυροπούλου: “Από μια άμυαλη κοπέλα, μηδενικού ταλέντου, άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους”
Μικρούτσικος - Σπυροπούλου papadakispress

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος άσκησε σκληρή κριτική στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, χαρακτηρίζοντάς την "άμυαλη" και "killer".

Αναστάτωση επικράτησε στο πάνελ της εκπομπής “Super Κατερίνα” την Δευτέρα (7/11), όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος κλήθηκε να σχολιάσει την “εξουσία” που είχε δοθεί στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από παλαιότερη διοίκηση του Alpha.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος άσκησε έντονη κριτική στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τονίζοντας πως γνωρίζει πως πολλοί εργαζόμενοι έχασαν τις δουλειές τους εξαιτίας της.

«Εγώ αυτό που ξέρω για την Κωνσταντίνα είναι ότι υπάρχει μία ομάδα ανθρώπων (τεχνικών, παρουσιαστών) που έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου. Ένας ηθικός αυτουργός που μπορεί τώρα να μη βρίσκεται στη ζωή μετέτρεψε μία άμυαλη κοπέλα σε killer», είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μίλησε για τον απολογισμό της επαγγελματικής της ζωής, λέγοντας πως “ντρέπεται” καθώς βλέπει γνώριμα πρόσωπα στο πλατό της εκπομπής.

“Δεν μπορώ να αλλάξω τη διαδρομή, είμαι ευγνώμων για αυτή τη διαδρομή, χαίρομαι. Και ευχαριστώ πάρα πολλούς ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό μου και με βοήθησαν για να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα. Δεν φύτρωσα, κανείς δεν φυτρώνει“, είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

“Βέβαια έκανα τα λάθη μου. Και τώρα, δηλαδή, βλέπω πολλές γνώριμες φάτσες και μερικούς ντρέπομαι να τους δω, αλλά εντάξει, κατάλαβες τι εννοώ, έχω κάνει…”, ανέφερε η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα