Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ δίνουν 3 εκατ. δολάρια για Ουκρανούς πρόσφυγες

Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ δίνουν 3 εκατ. δολάρια για Ουκρανούς πρόσφυγες
Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ (AP Photo/Gus Ruelas)

Η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ έδωσαν χρήματα σε ιστοσελίδα για να συγκεντρωθούν χρήματα και να δοθούν σε όσους επλήγησαν από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Η Μίλα Κούνις δηλώνει περήφανη Ουκρανή και στέκεται έμπρακτα στους πρόσφυγες και στους πολίτες που επλήγησαν από τη ρωσική εισβολή στη χώρα τους.

Μαζί με τον σύζυγό της, Άστον Κούτσερ, προχωρούν σε μια πρωτοβουλία, την οποία και έκαναν γνωστή μέσω βίντεο που ανάρτησαν στο instagram, όπου μίλησαν για την “καταστροφική” σύγκρουση στην πατρίδα της.

“Πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου Αμερικανίδα, περήφανη Αμερικανίδα. Λατρεύω όλα όσα έχει κάνει αυτή η χώρα για μένα και την οικογένειά μου, αλλά σήμερα δεν ήμουν ποτέ πιο περήφανη που είμαι Ουκρανή”, λέει η Mila Kunis στην αρχή του βίντεο με τον σύζυγό της.

Έτσι, το διάσημο ζευγάρι ξεκίνησε εκστρατεία, με σκοπό τη συγκέντρωση 30 εκατ. δολαρίων.

“Ο Άστον κι εγώ αποφασίσαμε να παρέχουμε δωρεές αξίας έως και 3 εκατομμυρίων δολαρίων στο Airbnb.org και το Flexport.org μέσω του GoFundMe.org σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουμε 30 εκατομμύρια δολάρια”, λέει επίσης η ηθοποιός στο βίντεο.

“Συγκεντρώνουμε χρήματα για να υποστηρίξουμε μια προσπάθεια ανακούφισης που θα έχει άμεσο αντίκτυπο και θα παρέχει την τόσο αναγκαία προσφυγική και ανθρωπιστική βοήθεια στην περιοχή”, λέει ο Κούτσερ, τονίζοντας ότι επικεντρώνονται στην παροχή στέγης, προμηθειών και πόρων σε όσους χρειάζονται βοήθεια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα