Madonna: Δέχτηκε μήνυση από θαυμαστή επειδή καθυστερεί στις συναυλίες της

Madonna: Δέχτηκε μήνυση από θαυμαστή επειδή καθυστερεί στις συναυλίες της
Madonna Instagram

Στη μήνυση, ο άντρας υποστηρίζει ότι με την νέα αλλαγή στο πρόγραμμά της Madonna, ο ίδιος ζημιώθηκε οικονομικά, καθώς αγόρασε πολύ ακριβότερα το εισιτήριο που άλλοι θα αγοράσουν πάμφθηνα λόγω της αλλαγής ώρας.

Αγωγή δέχτηκε η βασίλισσα της ποπ, Madonna, από εξοργισμένο θαυμαστή της, διότι η σταρ αποφάσισε να αλλάξει την ώρα των προγραμματισμένων συναυλιών της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση της τραγουδίστριας να αλλάξει την ώρα έναρξης σε πολλές από τις συναυλίες της και να τις βάλει 2 ώρες αργότερα, προκάλεσε την οργή του θαυμαστή της Nate Hollander, ο οποίος και προχώρησε σε αγωγή εναντίον της.

Στη μήνυση, ο άντρας υποστηρίζει ότι με την αλλαγή στο πρόγραμμά της Madonna, ο ίδιος ζημιώθηκε οικονομικά, καθώς αγόρασε πολύ ακριβότερα το εισιτήριο που άλλοι θα αγοράσουν πάμφθηνα λόγω της αλλαγής ώρας.

Συγκεκριμένα, ο Hollander ισχυρίστηκε ότι αγόρασε τρία εισιτήρια για τη συναυλία της 17ης Δεκεμβρίου στο Μαϊάμι για 1.024,95 δολάρια, ενώ η τιμή τους πλέον έχει πέσει κατά πολύ, όμως η προσπάθειά του να πάρει πίσω τα χρήματά του ήταν μάταιη.

Αυτός όμως δεν είναι ο μόνος δυσαρεστημένος θαυμαστής της Madonna. Μαζί του κάνουν αγωγή στη Madonna και άλλοι εξοργισμένοι αγοραστές εισιτηρίων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα