Μόνικα Μπελούτσι: Πιο σέξι από ποτέ στέλνει μήνυμα για την επόμενη μέρα

Η Μόνικα Μπελούτσι
Η Μόνικα Μπελούτσι VIANNEY LE CAER/INVISION/AP

Σε συνέντευξη που παραχώρησε από τη χώρα των Βάσκων όπου βρίσκεται, η Μόνικα Μπελούτσι μίλησε για το πώς κυλάει η καθημερινότητά της στην καραντίνα, για τις κόρες της, αλλά και για την Κάλλας.

Από τη χώρα των Βάσκων όπου βρίσκεται σε καραντίνα, η 56χρονη σταρ Μόνικα Μπελούτσι μίλησε στη γαλλική Madame Figaro για τις κόρες της, Ντέβα και Λεονί, πώς περνάει τις μέρες της καραντίνας και τη Μαρία Κάλλας που υποδύεται στο θέατρο.

"Αισθάνομαι μία μεγάλη θλίψη. Δεν θα μπορούσα να νιώθω κάτι διαφορετικό μπροστά σε αυτή την πρωτόγνωρη, περίπλοκη, φοβερή κατάσταση. Προφανώς σκέφτομαι την χώρα μου, την Ιταλία, που είναι και η πιο πληγείσα στην Ευρώπη. Η οικογένειά μου είναι μία χαρά, αλλά η Ούμπρια και η περιοχή Κόμο υποφέρουν, για να μην αναφέρω τους φίλους μου στη Ρώμη. Αναπόφευκτα, όλοι ζούμε με το φόβο γιατί οι στιγμές είναι κρίσιμες αλλά ταυτόχρονα έχω πλήρη εμπιστοσύνη στους γιατρούς, είμαι σίγουρη ότι θα βρεθεί ένα φάρμακο και στη συνέχεια το εμβόλιο, αλλά για την ώρα είμαστε όλοι σε κατάσταση αναμονής. Όπως το έθεσε ο Ναπολιτάνος συγγραφέας και ηθοποιός, Εντουάρντο Ντε Φίλιππο, "η νύχτα πρέπει να περάσει". Αυτή η νύχτα πιθανότατα θα είναι μεγάλη και επίμονη, αλλά υποχρεωτικά θα μάς οδηγήσει σε κάτι νέο", ανέφερε η Ιταλίδα ντίβα μιλώντας για τον κορονοϊό.

ADVERTISING

Πλέον η ζωή της κυλά στους ρυθμούς της μητρότητας, παραδέχεται η Μ. Μπελούτσι μέσα από την οποία συνειδητοποίησε, όπως υποστηρίζει, το λόγο ύπαρξής της στον κόσμο: "Είμαι συνειδητοποιημένη για το ποια είμαι. Κατάφερα να οργανώσω μία σταθερή οικογενειακή ζωή για τις κόρες μου, ένα ζεστό σπίτι. Πάνω απ’ όλα απολαμβάνω να τις βλέπω να μεγαλώνουν, να τις συνοδεύω όσο ανοίγουν τα φτερά τους μέχρι να πετάξουν. Σε όλα μου τα ερωτήματα, οι κόρες μου είναι η απάντηση. Μόνο μετά τη γέννησή τους συνειδητοποίησα τον λόγο ύπαρξής μου στον κόσμο".

Στην ερώτηση εάν βρίσκει ομοιότητες με τη Μαρία Κάλλας, την οποία υποδύεται στο θέατρο, η ηθοποιός απάντησε: Υπάρχουν κοινά στοιχεία. Καταρχάς ήταν μία γυναίκα από την Μεσόγειο όπως κι εγώ. Μετά, είναι ο κοσμοπολιτισμός. Και αυτή η αίσθηση της ευθραυστότητας, που υποκρύπτει μεγάλη δύναμη, όπως συμβαίνει γενικώς με τους ανθρώπους που ανεβαίνουν στη σκηνή. Αυτό που με αγγίζει περισσότερο, όμως, είναι αυτή η απεριόριστη ευαισθησία της Κάλλας, το στοιχείο που δίνει μία επιπλέον διάσταση στα πάντα. Ήταν μία γυναίκα που πολεμούσε με την καρδιά της, για την καρδιά της. Τελικά, είχε μια απλή καρδιά και αυτό ίσως την σκότωσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Ιταλία, Σινεμά
SHARE:

24Media Network