Μπέλα Χαντίντ: Από πάρτι κατευθείαν σε διαδήλωση για την Παλαιστίνη

Μπέλα Χαντίντ: Από πάρτι κατευθείαν σε διαδήλωση για την Παλαιστίνη

Τις παλαιστινιακές του ρίζες θυμήθηκε το γνωστό μοντέλο. Ακινητοποιήθηκε με το όχημα του και βγήκε να ενώσει τη φωνή του με αυτές των διαδηλωτών

Πλήθος διαδηλώσεων πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο τις τελευταίες μέρες, μετά την κίνηση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Σε μία όμως από αυτές την παράσταση έκλεψε το γνωστό μοντέλο Μπέλα Χαντίντ. Το απόγευμα της Παρασκευής η 21χρονη ήταν καλεσμένη σε εκδήλωση στο Λονδίνο. Επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο της, το αυτοκίνητό της “κόλλησε” στους διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί έξω από την αμερικανική πρεσβεία.

Θυμούμενη την παλαιστινιακή της καταγωγή, η γεννημένη στις ΗΠΑ Χαντίντ βγήκε από το όχημα και ένωσε τη φωνή της με αυτές των συγκεντρωμένων. Φορώντας ένα κατακόκκινο μακρύ φόρεμα και λευκό παλτό ήταν αδύνατο να μην ξεχωρίσει. Αφού έβγαλε χαμογελαστή φωτογραφίες, εθεάθη να συμμετέχει ενεργά στη διαδήλωση, σηκώνοντας μάλιστα και την γροθιά της στον αέρα κατά του Τραμπ και της “ισραηλινής κατοχής”.


ΦΩΤΟ ΑΡΘΡΟΥ TWITTER @BellaHadidDaily

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα