Μπέττυ Μαγγίρα: Το πρόβλημα υγείας της κόρης της που την έκανε να καταρρεύσει

Μπέττυ Μαγγίρα: Το πρόβλημα υγείας της κόρης της που την έκανε να καταρρεύσει
Μπέττυ Μαγγίρα Instagram@betty_maggira

Μία δυσάρεστη εμπειρία για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η κόρη της ως βρέφος μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της εκπομπής της στο OPEN η Μπέττυ Μαγγίρα.

Σε μία ιδιαίτερα προσωπική εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η κόρη της, Καλλινίκη προχώρησε το πρωί της Πέμπτης (220/09) η Μπέττυ Μαγγίρα από το βήμα της εκπομπής της “Ποιος είναι πρωνιάτικα;”.

Με αφορμή ένα αντίστοιχο περιστατικό που μοιράστηκε ο ηθοποιός Στάθης Μαντζώρος για τον γιο του, η παρουσιάστρια μοιράστηκε τη δική της εμπειρία και ανέφερε πως όταν η κόρη της ήταν μόλις 45 ημερών ανέβασε πυρετό και κρίθηκε απαραίτητο να νοσηλευτεί για πέντε ημέρες.

“Τι να σας πω. Έχασα το φως μου γιατί είναι και πάρα πολύ βρέφος. Εξετάσεις… να κλαίω συνέχεια… και λεχώνα, να μου λέεν οι νοσοκόμες ότι όλα θα πάνε καλά και εγώ να είμαι συνέχεια μέσα στα κλάμματα. Όταν βγήκα από το νοσοκομείο και πήγα σπίτι κατέρρευσα. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, ήταν σαν να μην έδινε εντολή ο εγκέφαλος, δεν είχα καμία δύναμη και ενέργεια. Μού πήρε καιρό να συνέλθω. Όλο αυτό ήταν σοκαριστικό. Κανένας γονιός να μην περνάει τέτοια πράγματα με τα παιδιά του”, ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα