Μπισμπίκης για “Άγριες Μέλισσες”: Υπάρχει λόγος που η Λενιώ ήρθε σ’ αυτή τη φυλακή

Μπισμπίκης για “Άγριες Μέλισσες”: Υπάρχει λόγος που η Λενιώ ήρθε σ’ αυτή τη φυλακή
Ο Βασίλης Μπισμπίκης Glomex

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μιλά για τον ρόλο του στις "Άγριες Μέλισσες" και σχολιάζει ένα απόσπασμα από το επεισόδιο της Δευτέρας (12/10). Τι δήλωσε για την Μαρία Κίτσου.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωινό” βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (12/10) ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο ταλαντούχος ηθοποιός που αποτελεί το νέο πρόσωπο της επιτυχημένης σειράς “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τις επερχόμενες εξελίξεις και για τον ρόλο του, καθώς υποδύεται τον Μάνο Βόσκαρη, τον Διευθυντή των φυλακών που θα κάνει κόλαση τη ζωή της Λενιώς.

Αυτή τη στιγμή δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να αγαπήσουμε τον Μάνο Βόσκαρη, στην πορεία, όμως, μπορεί. Όταν δεν κάνει αυτά που της λέει, για την πειθαρχία, υπάρχει μια τιμωρία . Κάτι θέλει να μάθει από αυτήν, κάτι θέλει να κερδίσει. Αυτός είναι σαδιστής, έχει διαστροφή, αλλά υπάρχει στόχος. Ναι, θέλει να κάνει τα γούστα του στη φυλακή, αλλά με τη συγκεκριμένη υπάρχει άλλος στόχος. Υπάρχει λόγος που ήρθε η Ελένη σε αυτή τη φυλακή. Είναι πολύ σοβαρό, έχει μια ανατροπή μεγάλη την οποία δεν μπορούμε να πούμε”, δήλωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Τη σκηνή που επιτίθεμαι σεξουαλικά στην Ελένη θα την δείτε σύντομα, μέσα στην εβδομάδα. Το μυστικό θα αποκαλυφθεί μετά από 2-3 εβδομάδες”, πρόσθεσε ο τηλεοπτικός Μάνος Βόσκαρης, ενώ ανέφερε πως είναι δώρο να παίζει κανείς με τη Μαρία Κίτσου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα