Μπόμπα – Τανιμανίδης: Η φωτογραφία με τα νεογέννητα δίδυμα

Μπόμπα – Τανιμανίδης: Η φωτογραφία με τα νεογέννητα δίδυμα
H Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης instagram

Τα δίδυμα κοριτσάκια του ζευγαριού ήρθαν στον κόσμο την Τετάρτη. Η συγκινητική ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη αγκαλιά με τις κόρες του.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, καθώς τα δίδυμα κοριτσάκια τους ήρθαν στον κόσμο την Τετάρτη (23/6).

Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της ινφλουένσερ τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ λίγο καιρό μετά και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο, μέσα από ένα βίντεο στο Instagram, αποκάλυψε ότι θα φέρει στον κόσμο δύο κοριτσάκια.

Όπως είχε δηλώσει η Χριστίνα Μπόμπα πριν λίγο καιρό, ο δρόμος για την εγκυμοσύνη δεν ήταν εύκολος, αποκαλύπτοντας πως χρειάστηκε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρουν να γίνουν γονείς.

“Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάποια στιγμή του λέω: ‘ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο’. Κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, και νόμιζα ότι αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο”, είχε πει χαρακτηριστικά η ίδια.

Σάκης Τανιμανίδης: Η πρώτη ανάρτηση με τις κόρες του

Λίγες ώρες μετά τον ερχομό των διδύμων, ο Σάκης Τανιμανίδης ανήρτησε μια συγκινητική φωτογραφία με τις κόρες του: “Εφτασαν!! Στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας… επί 2!”, ποζάροντας αγκαλιά με τα δύο μωρά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα