Μπουράκ Χακί για Χαρά Παππά: "Εύχομαι να μπορούσαμε να παντρευτούμε"

Η Χαρά και ο Μπουράκ
Η Χαρά και ο Μπουράκ INSTAGRAM @BURAK_HAKKI'S

Όσα δήλωσε ο Μπουράκ Χακί για τον χωρισμό του με τη Χαρά Παππά. "Την αγαπώ και θα την αγαπώ για πάντα", τόνισε ο Τούρκος ηθοποιός.

Στην εκπομπή "Love it" της Ιωάννας Μαλέσκου μίλησε ο Μπουράκ Χακί, σχετικά με τον χωρισμό του από την Χαρά Παππά. Ο Τούρκος ηθοποιός και η πρώην παίκτρια του GNTM χώρισαν πριν από μερικούς μήνες, έπειτα από περίπου 4 χρόνια σχέσης.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο νεαρό μοντέλο με πολύ όμορφα λόγια και δήλωσε πως τα συναισθήματά του για εκείνην είναι μόνο θετικά, ενώ είπε πως με την πρώτη ευκαιρία, όταν καλυτερεύσει η κατάσταση με την πανδημία, σκοπεύει να επισκεφθεί την Ελλάδα, καθώς έχει πολλούς φίλους στη χώρα μας.

Για τον χωρισμό του, ανέφερε χαρακτηριστικά: "Όταν η Χαρά Παππά, η πρώην φιλενάδα μου, η αρραβωνιαστικιά μου, βγήκε εκτός διαγωνισμού, ήρθε στην Τουρκία και επιστρέψαμε στην Αθήνα. Νομίζω ότι ήταν Δεκέμβρης. Συνεχίζουμε και μιλάμε, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αποφασίσαμε μαζί να δώσουμε τέλος στη σχέση μας, για να είμαστε και οι δύο καλά. Είναι περίπου 9 μήνες που δεν βλέπουμε ο ένας τον άλλον. Αυτός είναι ο λόγος που μας οδήγησε στο χωρισμό. Εύχομαι να μπορούσαμε να είχαμε παντρευτεί και να μοιραζόμασταν μαζί τη ζωή, αλλά αυτή ήταν η απόφασή μας και αυτό που πρέπει να κάνω είναι να την σεβαστώ. Είναι ένα πολύ ξεχωριστό άτομο. Την αγαπώ ακόμα και θα την αγαπώ για πάντα. Έτσι είναι η ζωή".

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τουρκία, Τηλεόραση, GNTM, μόδα
SHARE: