Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Σε “πόλεμο” και με την αδερφή της – “Μόνο ένα απόβρασμα θα το έκανε αυτό”

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Σε “πόλεμο” και με την αδερφή της – “Μόνο ένα απόβρασμα θα το έκανε αυτό”
Μπρίτνεϊ Σπίαρς Photo by Chris Pizzello/Invision/AP, File

Η συνέντευξη της Τζέϊμι Λιν Σπίαρς και η αναφορά στη σχέση τους όσο η ποπ σταρ βρισκόταν υπό την κηδεμονία του πατέρα της προκάλεσε την οργή της Μπρίτνεϊ Σπίας.

Σε “πόλεμο” βρίσκεται τους τελευταίους μήνες με την οικογένειά της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, καθώς μετά τη δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της για την υπόθεση της κηδεμονίας, από την οποία τελικά βγήκε κερδισμένη, δημιουργήθηκε ένα νέο μέτωπο, αυτή τη φορά με την αδερφή της.

Αφορμή στάθηκε η τηλεοπτική εμφάνιση της Τζέϊμι Λιν Σπίαρς στην αμερικανική τηλεόραση και συγκεκριμένα στο ABC News, όπου μεταξύ άλλων η ίδια αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους συμπεριέλαβε στο νέο της βιβλίο έναν ισχυρισμό ότι η τραγουδίστρια κάποτε έκλεισε τις δυο τους σε ένα δωμάτιο με ένα μαχαίρι.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς με την αδερφή της Τζέϊμι Λιν Mark Avery, File/AP Photo


Όπως εξήγησε η ίδια, από το συγκεκριμένο υποτιθέμενο περιστατικό “φοβήθηκε” πολύ και η εμπειρία της αυτή προκάλεσε “τις δικές της κρίσεις πανικού'”.

Οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί προκάλεσαν την άμεση και αρκετά οργισμένη αντίδραση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία μέσα από μια μακροσκελή ανάρτησή της στο Twitter, διέψευσε αρχικά τα λεγόμενα της αδερφής της, συγχαίροντάς την μάλιστα για το ότι η ίδια έφτασε σε ένα νέο επίπεδο κατωτερότητας.

Η αδερφή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς Τζέϊμι Λιν Evan Agostini/Invision/AP

“Δεν έχω υπάρξει ποτέ κοντά σου με μαχαίρι, ούτε θα τολμούσα ποτέ να σκεφτώ να το κάνω. Σταμάτα να λες όλα αυτά τα ψέμματα μόνο και μόνο για το βιβλίο σου. Τώρα και μόνο τώρα ξέρω ότι μόνο ένα απόβρασμα θα μπορούσε να επινοήσει τέτοια πράγματα για κάποιον. Είμαι πράγματι πολύ μπερδεμένη για το ότι φαντάστηκες όλα αυτά, γιατί ειλικρινά δεν έχουν καμία σχέση με εσένα”, έγραψε μεταξύ άλλων η ποπ σταρ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα