Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Στη δικαστική μάχη της ζωής της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Στη δικαστική μάχη της ζωής της
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, στα 29α GLAAD Media Awards στο Μπέβερλι Χιλς, τον Απρίλιο του 2018. Invision

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς θα απευθυνθεί προσωπικά στο δικαστήριο του Λος Άντζελες για την επιρροή που είχε ο πατέρας της στην καριέρα της και στην προσωπική της ζωή.

Η γνωστή τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς, θα βρεθεί στο δικαστήριο του Λος Άντζελες απέναντι στον πατέρα της, καθώς σύμφωνα με την ίδια είχε υπερβολικό έλεγχο στην σταδιοδρομία της.

Η Σπίαρς, όπως αναφέρει ο Guardian, σπάνια συμμετέχει σε ακροάσεις στο δικαστήριο και τα τελευταία χρόνια διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ, όμως σύμφωνα με το δικηγόρο της η ίδια ζήτησε να μιλήσει απευθείας στο δικαστήριο.

“Η πελάτης μου ζήτησε ακρόαση κατά την οποία μπορεί να απευθυνθεί απευθείας στο δικαστήριο και ζήτησε να γίνει ταχέως”, δήλωσε ο Τζούμιλ Ινγκάμ στο δικαστήριο.

Η υπόθεση επικεντρώνεται γύρω από τον πατέρα της Σπίαρς και στον έλεγχο που είχε τα τελευταία 13 χρόνια στην περιουσία της, στην καριέρα της και σε άλλες πτυχές της προσωπικής της ζωής, συμπεριλαμβανομένης της ιατρικής της περίθαλψης.

Η τραγουδίστρια κατέστησε σαφές πέρυσι μέσω του δικηγόρου της ότι δεν θέλει πλέον τον πατέρα της να εμπλέκεται στην ζωή της. Η υπόθεση είναι ιδιαίτερα γνωστή τα τελευταία χρόνια, κυκλοφόρησε μάλιστα ένα τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ τον Φεβρουάριο, το οποίο αναφερόταν και στο κίνημα #FreeBritney που ξεκίνησαν οι οπαδοί της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα