Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς νιώθει “Ντροπή και θλίψη” για το ντοκιμαντέρ της ζωής της

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς νιώθει “Ντροπή και θλίψη” για το ντοκιμαντέρ της ζωής της
AP IMages

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μίλησε για πρώτη φορά για το ντοκιμαντέρ των New York Times που διηγείται πως βρέθηκε να είναι 12 χρόνια υπό την ασφυκτική κηδεμονία του πατέρα της. Το αποτέλεσμα την έχει απογοητεύσει απόλυτα.

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο “The New York Times Presents: Framing Britney Spears,” ερευνά ιστορίες από τη ζωή της δημοφιλούς τραγουδίστριας, ξεκινώντας από την καθιέρωση και την εκτόξευση της στον γαλαξία της pop, μέχρι την παρακμή, που οδήγησε στην κηδεμονία του πατέρα της, από το 2008.

H Μπρίτνεϊ, με δημοσίευση της στο Instagram εξομολογείται πως: “χρειάζεται πολλή δύναμη και εμπιστοσύνη, ώστε να εμπιστευτείς στο σύμπαν τον πραγματικό σου, ευάλωτο εαυτό. Πάντα δεχόμουν κριτική, προσβολές και ντροπή από τα media. Ακόμα νιώθω ντροπή. Ο κόσμος εξελίσσεται και αλλάζει, όμως ο ευάλωτος και ευαίσθητος εαυτός μας μένει ίδιος”.

Ως προς το ντοκιμαντέρ, η ίδια είπε πως δεν το έχει δει ακόμα, αλλά νιώθει “ντροπή” από τον τρόπο που την έχει απεικόνισει. “Έκλαιγα για δύο εβδομάδες και ακόμα κλαίω μερικές φορές!” έγραψε. “Προσπαθώ όμως να παραμείνω χαρούμενα με όλα όσα με περιβάλλουν”.

Το ντοκιμαντέρ τονίζει ιδιαίτερα τη σκληρή και πολλές φορές σεξιστική αντιμετώπιση που έχει δεχτεί κατά καιρούς η σταρ από τα media,, ενώ αναδεικνύει και μια μεροληπτική στάση αρκετών τηλεοπτικών δημοσιογράφων υπέρ του Τζάστιν Τίμπερλέϊκ, μετά από τον χωρισμό τους. Σήμερα το κίνημα #FreeBritney έχει αποκτήσει νέους υποστηρικτές, ενώ και η ίδια αναζητά τρόπους ώστε να απεμπλακεί από τον ασφυκτικό εναγκαλισμό και έλεγχο του πατέρα της, στην οικονομική και κοινωνική της καθημερινότητα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα