Νατάσσα Μποφίλιου: Ο γάμος, το σοβαρό πρόβλημα υγείας και η έκπληξη των γονιών της

Νατάσσα Μποφίλιου: Ο γάμος, το σοβαρό πρόβλημα υγείας και η έκπληξη των γονιών της
Η Νατάσσα Μποφίλιου στο "Ενώπιος Ενωπίω" ANT1

Για την ονειρεμένη καριέρα της, την προσωπική της ζωή και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το 2014 μίλησε η Νατάσσα Μποφίλιου. Το σπάνιο στιγμιότυπο από τον γάμο της.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” στον ΑΝΤ1 ήταν το βράδυ της Δευτέρας (12/10) η αγαπημένη ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου, η οποία μίλησε για τη ζωή της, την ονειρεμένη καριέρα της, τον ανατρεπτικό γάμο της, αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το 2014.

Η Νατάσσα Μποφίλιου ξεκίνησε να διηγείται την ιστορία της ζωής της, αναφερόμενη, αρχικά, στο διαζύγιο των γονιών της:

“Τα παιδικά μου χρόνια ήταν υπέροχα και στην ενήλικη ζωή μου προσπαθώ να ξαναζώ τα παιδικά μου χρόνια. Τα διατηρήσω κάποια πράγματα. Το διαζύγιο των γονιών μου ήταν η πρώτη, τραυματική εμπειρία μου. Ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι κάποια πράγματα που θεωρούσα δεδομένα δεν είναι. Επειδή, όμως, οι γονείς μου είναι δύο σπάνιοι άνθρωποι κατάφεραν να μείνουν οικογένεια, απλώς αυτή η οικογένεια μεγάλωσε”.

Ο παρουσιαστής επιφύλασσε μια έκπληξη στη Νατάσσα Μποφίλιου, προβάλλοντας ένα βίντεο όπου οι γονείς της τραγουδίστριας μίλησαν για την ίδια. Η μητέρα της και ο πατέρας της αναφέρθηκαν στο πώς ξεκίνησε η μικρή Νατάσσα να παίζει πιάνο, αλλά και στο τραγούδι “Ταχυδρόμος” που είχε ερμηνεύσει σε σχολική παράσταση σε ηλικία 16 ετών.

“Η Νατάσσα δεν έχει αλλάξει καθόλου από τότε μέχρι σήμερα”, τόνισαν οι γονείς της.

Η προσωπική της ζωή

Η Νατάσσα Μποφίλιου αναφέρθηκε και στον έγγαμο βίο της με τον Χρήστο Κορτσέλη, ενώ στην εκπομπή προβλήθηκε μια σπάνια φωτογραφία από τον γάμο της, με τους κουμπάρους της. Ο Νίκος Χατζηνικολάου τη ρώτησε αν σκέφτεται να κάνει παιδί, με την γνωστή τραγουδίστρια να απαντά πως αυτή είναι μια αρκετά προσωπική ερώτηση που δεν θα ήθελε να απαντήσει δημόσια.

Ερωτηθείσα για το αν θα θυσίαζε την προσωπική της ζωή για χάρη της καριέρας της, όπως επιλέγουν αρκετοί άνθρωποι του συγκεκριμένου χώρου, απάντησε:

“Διαφωνώ τρομερά με αυτό. Πιστεύω ότι ένας ένας άνθρωπος με υγιή και ευτυχισμένη προσωπική ζωή μπορεί να είναι ένας άνθρωπος με επιτυχία και καριέρα. Δεν θα μπορούσαν ποτέ να πιστεύω ότι η προσωπική ζωή θα μπορούσε να είναι ποτέ εμπόδιο στην καριέρα”.

Το πρόβλημα υγείας της

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια αναφέρθηκε, επίσης, στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το 2014 και που την ανάγκασε να σταματήσει τις εμφανίσεις της για ένα χρόνο:

“Είχα ένα πρόβλημα υγείας που είχα εγώ την ευθύνη για αυτό που συνέβη, γιατί κόλλησα Η1Ν1, δεν έκανα καμία θεραπεία και συνέχισα να δουλεύω, γιατί γενικά είμαι παιδί της εργατιάς. Δούλευα πολύ σκληρά, σαν το σκυλί. Θεωρούσα ότι έχω ευθύνη απέναντι στους συναδέλφους μου, στη μπάντα μου, στις επιχειρήσεις που είχα κλείσει να δουλέψω. Έκανα μια μεγάλη χειμερινή περιοδεία. Και σιγά – σιγά αυτό κακοφόρμισε μέσα και είχα προβλήματα σε διάφορα όργανα του σώματος και έπρεπε να σταματήσω. Εκεί κατάλαβα πόσο μεγάλη σημασία έχει να προσέχεις τον εαυτό σου, για να έχεις μια καλή πορεία. Πόσο σημασία έχει να παίρνεις μια απόσταση από τα πράγματα, να τα κοιτάς. Μόνο τότε αισθάνεσαι και καταλαβαίνεις τι διαδρομή έχεις κάνει. Πέρασαν πάνω από 10 χρόνια, χωρίς κανένα διάλειμμα. Δεν είχα προλάβει να καταλάβω κι εγώ και ο Θέμης (Καραμουρατίδης) και ο Γεράσιμος (Ευαγγελάτος) ότι είχαμε καταφέρει κάτι, ότι αφήσαμε ένα αποτύπωμα”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα