Νεκρός στα 23 του ο ανερχόμενος ηθοποιός Daniel Mickelson

Νεκρός στα 23 του ο ανερχόμενος ηθοποιός Daniel Mickelson
Ο Daniel Mickelson ZUMA PRESS/VISUALHELLAS.GR

Έφυγε από τη ζωή την Κυριακή, σε ηλικία μόλις 23 ετών, ο ηθοποιός Daniel Mickelson Τα συγκινητικά μηνύματα στα social media.

Ο 23χρονος ηθοποιός Daniel Mickelson άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή (4/7), Την θλιβερή είδηση έκανε γνωστή η αδερφή του ηθοποιού, Meredith Mickelson στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η αιτία του θανάτου του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Ο Mickelson, όπως αναφέρει ο Independent, ήταν γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά Mani. Επίσης έπαιζε στη ανεξάρτητη ταινία τρόμου “The Killer Clown Meets the Candy Man”.

Η αδερφή του ηθοποιού, Meredith, δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία από την παιδική τους ηλικία στην οποία τα δυο αδέρφια είναι αγκαλιά στην παραλία.

“Η καρδιά μου είναι διαλυμένη και αυτό που γράφω είναι τόσο λάθος και δεν ξέρω καν τι να πω. Χθες έχασα τον αδερφό μου, τον καλύτερο μου φίλο και το άλλο μισό της καρδιάς μου. Δεν υπήρχε ένα άτομο που αγαπούσα περισσότερο σε αυτήν τη γη. Δεν υπάρχουν λέξεις που να αποφέρουν δικαιοσύνη που θα μπορούσα να γράψω. Αν τον γνώριζες θα τον αγαπούσες. Ήταν ο πιο ευτυχισμένος, ο πιο λαμπρός και χαμογελαστός άνθρωπος που υπήρχε και είμαι τόσο χαρούμενη που ο Θεός με επέλεξε να γίνω αδερφή του για όλη την καταπληκτική του ζωή” έγραψε.

Στο ποστ της αδερφής του ηθοποιού έχουν απαντήσει αρκετοί διάσημοι, αφήνοντας συγκινητικά υποστηρικτικά μηνύματα για την οικογένεια.

“Λυπάμαι που το ακούω. RIP”, έγραψε η Paris Hilton, ενώ ο Patrick Schwarzenegger, απάντησε “Προσεύχομαι για σένα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα