Νίκος Αναδιώτης: “Ο Θεός με αξιώσε και μετέλαβα εν μέσω καραντίνας”

Νίκος Αναδιώτης: “Ο Θεός με αξιώσε και μετέλαβα εν μέσω καραντίνας”
Ο ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης Instagram

Μπορεί η Μαρία Σολωμού και ο Νίκος Οικονομόπουλος να ετοιμάζονται να κοινωνήσουν άμεσα, ωστόσο ο Νίκος Αναδιώτης τους πρόλαβε στη στροφή και κοινώνησε ήδη. Εν μέσω πανδημίας μάλιστα.

Μεγαλώνει η λίστα με τους καλλιτέχνες που δηλώνουν πως ο κορονοϊός δεν τους πτοεί, ούτε λειτουργεί ανατρεπτικά στο να μην μεταλάβουν.

Μετά την ηθοποιό Μαρία Σολωμού, η οποία δήλωσε “Θα κοινωνήσω την Κυριακή και δεν φοβάμαι τίποτα” και τον τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο που χαρακτηριστικά ανέφερε “θα κοινωνούσα ακόμα και αν η προηγούμενος ήταν λεπρός”, έρχεται ο ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος μάλιστα το πήγε και ένα βήμα παραπέρα: κοινώνησε ήδη και μάλιστα ενόσω βρισκόμασταν σε περίοδο καραντίνας.

Συγκεκριμένα, σε μιλώτας στο κανάλι του ΣΚΑΪ ο ηθοποιός τόνισε: “Για μένα που γνωρίζω και πιστεύω, θα θεωρούταν από πλευράς μου βλασφημία αν έλεγα ότι μπορεί να μεταδοθεί κάποιο νόσημα από τη Θεία Κοινωνία. Με αξίωσε ο Θεός και εν μέσω καραντίνας και φυσικά εφόσον μου είχε δοθεί η ευλογία του Πνευματικού μου, μετέλαβα και αυτόν τον καιρό, κάποιες φορές το σώμα και το αίμα του Χριστού”.

“Το έπραξα και εγώ και η οικογένειά μου. Περιμένω με μεγάλη προσμονή την Κυριακή που μας έρχεται να ανοίξουν οι Ιεροί Ναοί και κανονικά και νόμιμα. Με μεγάλη μου χαρά και ανυπομονησία θα προετοιμαστώ για να προσέλθω στη Θεία Λειτουργία και να μεταλάβω το σώμα και το αίμα του Χριστού και εγώ και η οικογένειά μου”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Αναδιώτης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα