Ο 23χρονος που ‘εξαφάνισε’ jacket της Louis Vuitton -αξίας 2.850 δολαρίων- από 29 χώρες

Ο 23χρονος που ‘εξαφάνισε’ jacket της Louis Vuitton -αξίας 2.850 δολαρίων- από 29 χώρες
Ο Jungkook είναι το νεότερο από τα μέλη των BTS και ο λόγος που έκαναν sold out δυο διαφορετικά jackets του οίκου Louis Vuitton. @2021 AP Photo/Lee Jin-Man

O δημιουργικός διευθυντής της Louis Vuitton, Virgil Abloh πόσταρε στο Instagram φωτογραφία του νέου πρεσβευτή του brand, με μια νέα δημιουργία του οίκου. Λίγες μέρες μετά είχε κάνει sold out σε 26 χώρες.

To ‘70s Denim Jacket‘ της Louis Vuitton κοστίζει 2.850 δολάρια. Αν το θέλετε σε ευρώ, είναι 2.360. Όπως αναφέρει το πολυτελές brand στην ιστοσελίδα του “αυτό το κομμάτι συνδυάζει ραπτική σιλουέτα εμπνευσμένη από τη δεκαετία του ’70, με την τολμηρή υπογραφή της Louis Vuitton. Είναι ραμμένο σε κανονική εφαρμογή υφάσματος denim, διακοσμημένο με υφαντό μοτίβο της σειράς Distorder Damier και έχει ελαφριές βάτες στους ώμους, με φαρδιά πέτα που παρέχουν οπτικό twist. Άνοιγμα με κυματώδη μεταλλικά κουμπιά μπροστά και μανσέτες που προσδίδουν κάτι από το vibe του brand”.

Δείτε το για να έχετε και την εικόνα.

Αυτό λοιπόν, το jacket έχει κάνει sold out σε 25 χώρες. Το ξεπούλημα άρχισε μετά το post του δημιουργικού διευθυντή του οίκου, Virgil Abloh στο Instagram, με τη φωτογραφία ενός εκ των νέων ‘προσώπων’ της Louis Vuitton να το φοράει. Ο άνθρωπος αυτός λέγεται Jungkook και είναιν ένα από τα μέλη του παγκοσμίου φαινομένου της K-Pop, ευρύτερα γνωστού ως BTS. Σημείωση: ο Abloh υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας και με τα επτά μέλη του boy band.

Προηγήθηκε το sold out του denim jacket που φορούσε ο Jungkook στο video clip του πρώτου αγγλόφωνου τραγουδιού των BTS, με τίτλο ‘Dynamite’, το οποίο έδωσε κυκλοφόρησε τον περασμένο Αύγουστο και βρέθηκε στο Νο1 του Billboard Hot 100 και έμεινε εκεί για τρεις εβδομάδες. Στο Spotify είχε 7.778 εκατομμύρια streams. Το τζάκετ που φορά ο Jungkook στην οπτικοποίηση του τραγουδιού στοιχίζει 2.350 δολάρια. ‘Έξαφανίστηκε’ σε 16 χώρες, μέσα σε διάστημα δύο ωρών.

Το 23χρονο αγόρι από την Κορέα διαθέτει από τους πλέον δημοφιλείς λογαριασμούς στα social media. Είναι ο μόνος κάτοικος του πλανήτη που διαθέτει λογαριασμό στο Twitter και έχει έξι διαφορετικά tweets με περισσότερα από 1.000.000 retweets. Τον περασμένο μήνα ‘κυριάρχησε’ και στο TikTok με video που ανήρτησε στο λογαριασμό του να ξεπερνά τα 40 δισεκατομμύρια views. Αριθμός που ‘έπιασε’ ο όποιος χρήστης της πλατφόρμας, για πρώτη φορά στην ιστορία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα