Ο Άστον Κούτσερ άλλαξε γνώμη για την οπλοκατοχή: 'Αρκετά!'

In this Oct. 6, 2016 photo, Ashton Kutcher poses for a portrait to promote the second season of his Netflix series, "The Ranch," in New York. (Photo by Amy Sussman/Invision/AP)
In this Oct. 6, 2016 photo, Ashton Kutcher poses for a portrait to promote the second season of his Netflix series, "The Ranch," in New York. (Photo by Amy Sussman/Invision/AP) AP

Στον απόηχο του μακελειού στο Λας Βέγκας γνωστά ονόματα από το χώρο της πολιτικής, της δημοσιογραφίας και της οπλοκατοχής, επανέφεραν στο προσκήνιο ένα από τα πιο επίμαχα ζητήματα στην αμερικανική κοινωνία: Την οπλοκατοχή

Ονόματα με μεγάλη επιρροή στην αμερικανική κοινωνία, έσπευσαν για μία ακόμη φορά να υπογραμμίσουν την ανάγκη για ριζικές αλλαγές στο ζήτημα της οπλοκατοχής. Ανάμεσά τους και ένας από τους πιο διάσημους υπέρμαχούς της: Ο ηθοποιός Άστον Κούτσερ.

"Αρκετά!". Με μία μονολεκτική ανάρτηση στο Twitter, ο δημοφιλής χολιγουντιανός σταρ προκάλεσε αίσθηση, καθώς ήταν ανέκαθεν γνωστό ότι ανήκει στο "στρατόπεδο" αυτών που τάσσονται υπέρ του δικαιώματος της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ.

Μετά το μακελειό στο Λας Βέγκας όμως, που κόστισε τη ζωή τουλάχιστον σε 59 ανθρώπους, αφήνοντας πάνω από 500 τραυματίες, ο Κούτσερ μοιάζει να έχει αναθεωρήσει.

"Ας προσευχηθούμε. Και μετά ας αλλάξουμε το νόμο" αναφέρει ο ίδιος και πάλι με ανάρτησή του στο Twitter.

Όπως εξηγεί ο ίδιος, έχει όπλο από τα 12 του χρόνια... Υποστηρίζει ότι αγαπάει τα όπλα ως κυνηγός αλλά και ως αθλητής, αλλά μετά το νέο μακελειό η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο.

Και όπως τονίζει, ήρθε η ώρα οι υπεύθυνοι για μια τόσο σημαντική απόφαση να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν σοβαρά τους τρόπους που μπορούν με σεβασμό στις πεποιθήσεις των δύο πλευρών να βρουν τη "χρυσή τομή".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΗΠΑ: Το FBI 'υποδέχθηκε' τη σύντροφο του μακελάρη του Λας Βέγκας

SHARE:

24Media Network