“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ”: Κανείς δεν ξέρει τι κάνει σήμερα ο 12χρονος Χριστός- Το μοναδικό ίχνος

“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ”: Κανείς δεν ξέρει τι κάνει σήμερα ο 12χρονος Χριστός- Το μοναδικό ίχνος
Ιησούς από τη Ναζαρέτ

Ο Lorenzo Monet υποδύθηκε τον 12χρονο Χριστό στον "Ιησού από τη Ναζαρέτ". Από τότε, κανείς δεν ξέρει πού είναι και τι κάνει. Η μοναδική πληροφορία που υπάρχει στο διαδίκτυο.

Η θρησκευτική τηλεταινία “Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” σε σκηνοθεσία του Φράνκο Τζεφιρέλι αποτελεί μία από τις πιο διάσημες παραγωγές σχετικά με τα Πάθη του Χριστού και οι τηλεθεατές την παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον, κάθε χρόνο, κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Βδομάδας.

Για τους περισσότερους ηθοποιούς από τον “Ιησού από τη Ναζαρέτ” υπάρχουν σχετικές πληροφορίες για τη μετέπειτα καριέρα τους στον χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, ωστόσο, για έναν συγκεκριμένο ηθοποιό, τον Lorenzo Monet, όσο κι αν ψάξει κανείς, δεν μπορεί να βρει τίποτα για τη ζωή και την καριέρα του. Πρόκειται για τον ηθοποιό που υποδύθηκε τον Ιησού σε ηλικία 12 ετών.

Ο μικρός τότε Lorenzo Monet είχε επιλεχθεί από τον Τζεφιρέλι μέσα από δεκάδες αγόρια που δοκιμάστηκαν για τον ρόλο, κυρίως για τα καταγάλανα μάτια του και το διαπεραστικό βλέμμα του. Όλοι μπορούμε να θυμηθούμε τη λάμψη των γαλάζιων ματιών του 12χρονου “Ιησού”, αφού το καθηλωτικό βλέμμα ήταν ζητούμενο από τον σκηνοθέτη, γι’ αυτό άλλωστε επέλεξε και τον Ρόμπερτ Πάουελ για τον ρόλο του Χριστού στο έργο.

Για τον Lorenzo Monet, όμως, παραμένει μυστήριο το πού είναι και με τι ασχολείται σήμερα, αφού στα χρόνια που ακολούθησαν δεν τον είδαμε να παίζει σε καμία σειρά ή ταινία. Μάλιστα, στο Facebook δημιουργήθηκε πριν από χρόνια μια σελίδα από τους φανς του, οι οποίοι ζητούσαν να μοιραστεί οποιαδήποτε πληροφορία υπάρχει για εκείνον, καθώς στο διαδίκτυο δεν υπάρχει κάτι σχετικό με τον ηθοποιό.

“Ναι, εγώ είμαι” – Η λακωνική απάντηση του μικρού “Ιησού Από Τη Ναζαρέτ”

Οι μοναδικές φωτογραφίες που υπάρχουν στο διαδίκτυο και αφορούν στη σημερινή του εμφάνιση, είναι δύο. Μάλιστα, η μία εξ αυτών αποτελεί εικόνα προφίλ σε έναν λογαριασμό με το όνομα Lorenzo Monet στο Twitter, που είναι ανενεργός εδώ και πολύ καιρό και διαθέτει μόνο ένα tweet. Όπως φαίνεται, κάποιος τον ρωτά αν είναι ο ηθοποιός που έπαιζε τον Ιησού μικρό και εκείνος απαντά “ναι, εγώ είμαι”.

Ο ηθοποιός είναι Ιταλός, γεννήθηκε το 1965 και σήμερα είναι 56 ετών. Το βιογραφικό του δεν υπάρχει ούτε στο IMDB, ούτε στη Wikipedia. Πάντως, οι περισσότεροι από τους φανς του υποστηρίζουν ότι ζει μια ήρεμη οικογενειακή ζωή στην Τεργέστη στην Ιταλία, ότι έχει σπουδάσει Οικονομικά και εργάζεται στον τομέα Δημοσίων Σχέσεων. Δεν είναι γνωστό αν είναι παντρεμένος ή αν έχει παιδιά.

Για πολλούς η επιτυχία της σειράς ο “Ιησούς Από Τη Ναζαρέτ” οφείλεται και στο εξαιρετικό κάστ των ηθοποιών που είχε επιλέξει ο Φράνκο Τζεφιρέλι. Δείτε πως είναι σήμερα όλοι οι ηθοποιοί του “Ιησού από τη Ναζαρέτ”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα